مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت:

ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت موجب کاهش هزینه ها می‌شود

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت تاکید کرد: ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت می تواند موجب ارتقای سطح سلامت کشور و کاهش هزینه های نظام سلامت ‌شود.

به گزارش همدلی‌زنجان؛ دکتر نفیسه حسینی یکتا با تبریک به مناسبت فرا رسیدن روز پزشک به ویژه پزشکان ارائه دهنده خدمات طب ایرانی، بر اهمیت پاسداشت و توسعه این میراث ارزشمند ایرانی تأکید کرد و گفت: طب ایرانی به عنوان یک مولفه فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی با نگاهی پیشگیرانه به سلامتی، بر حفظ تعادل و تناسب در بدن و روان استوار است.

وی ادامه داد: طب ایرانی به جای تمرکز صرف بر بیماری، به دنبال ایجاد تعادل و هماهنگی در تمام ارکان بدن و روان است؛ کل نگر بودن طب ایرانی و نگاه پیشگیرانه بر اساس اصول شش گانه حفظ سلامتی، ویژگی مهم طب ایرانی است که می تواند به ارتقای سلامت و کیفیت زندگی انسان کمک ‌کند.

دکتر حسینی یکتا با اشاره به اسناد بالادستی کشور؛ از جمله بند دوازده سیاست‌های کلی سلامت که به شناساندن، تبیین، ترویج و توسعه طب ایرانی اختصاص دارد؛ گفت: ادغام طب ایرانی در نظام سلامت می‌تواند یکی از قابلیت‌ها و توانمندی‌های سیستم سلامت کشور ما باشد که بر شاخص های سلامت و اقتصاد آن موثر است.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت با بیان اینکه امروزه بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا در حال قانون‌گذاری برای استفاده از ظرفیت‌های طب سنتی و مکمل به منظور استفاده حداکثری از این ظرفیت و ارائه خدمات طب سنتی و مکمل در کنار طب رایج هستند، افزود: در کشور ما این قابلیت وجود دارد که یکی از پیشگامان ارائه خدمات طب سنتی و مکمل و طب تلفیقی در دنیا باشیم و می‌توانیم با استفاده از ظرفیت های طب ایرانی و توسعه صنعت گردشگری طب ایرانی به تمام کشورها به‌ویژه کشورهای همسایه، در حوزه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و درمانی، خدمات ارائه کنیم.

وی به برخی اقدامات صورت گرفته اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۲۹ سلامتکده دولتی و ۲۷ سلامتکده خصوصی در کشور فعالیت می‌کنند.

دکتر حسینی یکتا، سلامتکده‌های آموزشی-پژوهشی دانشگاه‌های علوم پزشکی فسا، البرز، اصفهان و تبریز را از جمله سلامتکده‌هایی عنوان کرد که در سال‌های اخیر افتتاح شده‌اند و افزود: چند سلامتکده دیگر نیز آماده افتتاح است.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در ادامه با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص بهره‌مندی از طب سنتی و گیاهان دارویی و مشکلات پیش رو جهت تحقق اسناد بالادستی این حوزه؛ تاکید کرد: اگرچه اکنون به نظر می‌رسد در نقطه بسیار بهتری نسبت به سنوات قبل هستیم اما لازم است قطار توسعه منطقی، روشمند و عالمانه طب سنتی با سرعت بیشتر و با موانع کمتری رو به جلو حرکت کند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با استفاده از همه ظرفیت‌های موجود، شاهد ارتقای سطح سلامت جامعه با رویکرد پیشگیری محوری باشیم که در این راستا لازم است طب ایرانی به عنوان یکی از ظرفیت‌های منحصر به فرد ایران با رویکردی منطقی مورد توجه قرار گیرد.

گزارش خطا / تخلف

نوع تخلف یا مشکل را مشخص کنید *
Select an option
توضیحات *
Fill out this field

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
حداکثر افزایش اجاره بها نسبت به سال قبل در شهر زنجان ۲۳ درصد می باشد/لزوم رعایت قانون توسط مشاورین املاک
خبر قبلی
خبرنگاران زنجان حمایتی ندارند!
مطالب مرتبط

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت
فهرست