رییس کل دادگستری استان زنجان به مبارزه با فساد اشاره کرد و گفت: منظور ازفساد فقط جنبه اقتصادی آن نیست ، بلکه فساد اجتماعی و اخلاقی نیز باید مد نظر باشد و در مقابل چنین رفتارهایی بویژه در مورد افراد یقه سفید ها باید بدون هیچ چشم پوشی اقدامات قانونی و برخورد قاطع و بازدارنده صورت گیرد؛ واز آنجایی که در مورد چنین پرونده هایی خود جامعه نظاره گر است در شکل کار و اصل رسیدگی باید توجه مضاعفی صورت گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی در نشست قضات محاکم و دادسرای زنجان با تأکید بر سختی کار، کثرت پرونده و استرس حاکم در دادسراها، اظهار کرد: با همفکری و تعامل فی مابین محاکم و دادسرا، موانع رفع و قواعد دادرسی در رسیدگی ها حفظ خواهد شد.
وی افزود: این نوع گفتگو ها و نشست های صمیمی باید استمرار داشته باشد و مطالبی که عنوان می شود با انگیزه و در جهت توسعه قضایی و اجرای هر چه بهتر عدالت و قانون بوده تاخروجی مثبتی در پی داشته باشد.
در این نشست حجت الا سلام والمسلمین کرمی، دادستان زنجان با اشاره به حجم بسیار زیاد پرونده های وارده و تعداد مراجعین به دادسرا اعلام داشت : قضات محاکم و دادسرا با توجه به وضعیت موجود باید تعامل بیشتری با هم داشته باشند.
دادستان مرکز استان زنجان با بیان اینکه هر چند استفاده از نهاد های ارفاقی مد نظر مقنن است گفت: از این روش باید به نوعی استفاده گردد که زمینه بازدارندگی از وقوع جرم ازبین نرود
یارمحمدی رئیس کل محاکم زنجان نیز در این نشست با تاکید بر اینکه این جلسه در راستای رفع مشکلات و کاستی های فی مابین محاکم و دادسرا تشکیل شده است گفت:برگزاری این جلسات موجب نزدیکی دیدگاه ها به یکدیگر،کاهش اطاله دادرسی،رضایتمندی حداکثری مراجعین و ایجاد رویه واحد میگردد..
وی با بیان اینکه هر روز ارتباط تلفنی بین قضات محاکم و دادسرا وجود دارد اعلام داشت : در برخی از مواقع انجام مکاتبه و طولانی بودن این امر موجب اطاله دادرسی می گردد.
یارمحمدی افزود : همانطور که نهادهای ارفاقی در دادگاهها مورد توجه قرار می گیرد باید این نهادها در دادسرا نیز استفاده گردد ،چرا که در این راستا در قالب مجازات جایگزین حبس نزدیک به صد مدرسه خدمات عمومی رایگاه احداث گردیده است.