برداشت بیش از ۴۵ هزار تن جو در استان زنجان
کاهش ۴۰ درصدی تولید جو در استان
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان از برداشت ۴۵ هزار و ۱۳۶ تن جو در استان زنجان خبر داد.
به گزارش همدلیزنجان به نقل از جهاد کشاورزی استان، حسین عامری با بیان اینکه سال زراعی جاری ۷۰ درصد مزارع جو دیم و ۵۰ درصد مزارع جو آبی در استان زنجان دچار خسارت سرمازدگی شده است، عنوان کرد: خسارت سرمازدگی در مزارع جو بین ۲۰ تا ۵۰ درصد متغیر بوده است. سال زراعی جاری ۲۰ هزار هکتار از اراضی زراعی استان زنجان به جو دیم و ۸ هزار و ۷۲۰ هکتار به جو آبی اختصاص داده شده است.
وی با بیان اینکه سرمازدگی و شرایط اقلیمی امسال باعث شد متوسط عملکرد جو دیم در استان زنجان به ۶۰۰ کیلوگرم در هکتار و متوسط عملکرد جو آبی به ۳ هزار و ۸۰۰ کیلوگرم برسد، بیان داشت: سال گذشته متوسط عملکرد جو دیم در استان یک تن و جو آبی ۴ تن و ۲۰۰ کیلوگرم در هر هکتار بوده است.
عامری با اشاره به برداشت ۱۲ هزار تن جو دیم و ۳۳ هزار و ۱۳۶ تن جو آبی طی سال جاری در استان زنجان تصریح کرد: امسال در مجموع ۴۵ هزار و ۱۳۶ تن جو در استان برداشت می شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان «آبیدر»، «سهند»، «ماکویی» و «بهمن» را ارقام مورد کشت جو در استان برشمرد و افزود: جو رقم «جلگه» از ارقام با نیاز آبی پایین و عملکرد بالاست که از سال زراعی آینده به صورت آبی در استان کشت خواهد شد.
عامری خاطرنشان کرد: تولید جو استان زنجان امسال نسبت به سال گذشته کاهش ۴۰ درصدی دارد.