کد خبر: 19632

جانمایی واحدهای مسکونی اقدام ملی زنجان در مسیر سیل است؟

مدیرکل بحران استانداری زنجان گفت: تدابیر و تمهیدات و پیشگیری لازم در خصوص جانمایی درست واحدهای مسکونی طرح اقدام ملی مسکن برای قرار نگرفتن در مسیر سیلاب در منطقه گلشهر صورت می گیرد.

صفی اله کرامتی در گفت‌‌گو با همدلی‌زنجان، در پاسخ به سوالی در خصوص شبهات مرح شده جانمایی بخشی از طرح اقدام ملی مسکن در ضلع شرقی فاز۸ گلشهر کاظمیه در مسیر سیلاب، اظهار کرد: قطعا پیگیری لازمدر این خصوص انجام می شود. درصورتی که در مسیر مسیل باشد با براورد دبی کوتاه مدت و بلند مدت و..‌‌. اقدامات لازم برای هدایت و مدیریت سیلاب بعمل می آید.

وی افزود: هنوز در خصوص ساخت واحدهای مذکور طرحی ارائه نشده است. فقط محل آن تعیین شده است. وقتی طرح گذاشته شد در کارگروه زیربنایی و ماده پنج تدابیر و تمهیدات و پیشگیری لازم معمول می گردد. قطعا در مسیر مسیل اجرا نمی‌شود.

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
برخی نمایندگان به جای اینکه حامی افکار باشند، حاوی امیال‌اند
خبر قبلی
مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری زنجان منصوب شد
مطالب مرتبط
دیدگاه‌ها

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بیشترین رأی
تازه‌ترین قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت