فرمانده انتظامی شهرستان ابهر از دستگیری سارق حرفه ای قطعات خودرو در پوشش تاکسی شهری با کشف ۹ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.
به گزارش همدلیزنجان، سرهنگ محمد مهدیخانی با بیان این مطلب، اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت قطعات حودرو در شهرستان ، موضوع دستگیری سارق یا سارقان بصورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفته و طرح های پیشگیری از سرقت در سطح شهرستان به مرحله اجرا درآمد.
وی افزود: عوامل پلیس آگاهی شهرستان با گشت زنی های هدفمند در سطح حوزه استحفاظی ، یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ با پوشش تاکسی شهری در حال جابجایی قطعات خوردو را مشاهده که پس از اقدام سریع و به موقع ، موفق به دستگیری راننده در محل شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان ابهر در ادامه با بیان اینکه ضمن کشف ۲ دستگاه باطری خودرو و تعدادی قطعات یدکی از خودرو ی متهم ، تصریح کرد: سارق با پوشش تاکسی شهری اقدام به سرقت قطعات و متعلقات خودروها در سطح شهر ابهر می کرده که در تحقیقات بعمل آمده ، به ۹ فقره سرقت قطعات خودرو اعتراف نمود.که پس از تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.