مدیر کل صنعت،معدن و تجارت استان زنجان گفت: عملیات اجرایی ۵ واحد صنعتی با سرمایه گذاری ۲هزار میلیارد تومان در شهرک صنعتی شهید شهریاری زنجان آغاز شده است.
به گزارش همدلیزنجان؛ مجید گلشنی در جریان بازدید از طرح های صنعتی در شهرک صنعتی شهید شهریاری زنجان با اعلام این خبر گفت تمامی این صنایع جزو صنایع پاک محسوب میگردند . طرح های صنعتی مستقر در این شهرک با برنامه ریزی مناسب و سرمایه گذاری بالای بخش خصوصی دارای پیشرفت فیزیکی خوبی است. صنعت پیشران مهم توسعه استان است و تمامی دستگاها ، سازمان ها و ادارات باید در تسهیل سرمایه کذاری و رفع موانع تولید جدیدت داشته باشند
وی افزود: از فعالان صنعتی استان درخواست کرد در اسرع وقت نسبت به گزارش موانع و مشکلات خود که از ناحیه سایر ارگان ها متحمل میگردد اقدام کنند.
گلشنی با تقدیر از جدیدت و پیگیری استاندار زنجان در رفع مشکلات سرمایه گذاران گفت در برنامه توسعه استان ، وظایف و برنامه های سنگینی درحوزه صنعت تعریف شده است که تنها در سایه همکاری و همراهی تمامی دست اندرکاران محقق میگردد فلذا سنگ اندازی و عدم همکاری احتمالی ، قطعا به مقام عالی استان گزارش خواهد شد.
این مقام مسئول از تولید کاغذ و مقوای روکش شده و ایجاد روکش پلی اتیلن بر روی لایه غیر پلاستیک در شهرک صنعتی شهید شهریاری خبر داده گفت این طرح با سرمایه گذاری ۷۵۲ میلیارد تومان و با اشتغال زایی ۱۰۰۰ نفر در بهار سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
پالت پلاستیکی ، رزین پلی استر اشباع مایع ، انواع مرکب و کاغذ سیگار ، محصولات تولیدی ۴ طرح صنعتی دیگر بودند که گلشنی به آنها اشاره کرد.
مدیر کل صمت استان زنجان خاطر نشان ساخت غرب زنجان با اسقرار واحدهای جدید و بهره برداری از طرح های صنعتی مستقر در شهرک صنعتی شهید شهریاری چهره جدیدی پیدا خواهد کرد.