هدفگذاری در کشور، فعالیت ۴هزار و ۵۰۰پایگاه اورژانس است.
به گزارش همدلیزنجان؛ توسعه پایگاههای اورژانس در کشور از ۱۵پایگاه در ابتدای تشکیل اورژانس به سه هزار و ۳۰۰پایگاه اورژانس، رسیده است. علاوه بر فعالیت اورژانس دریایی، در حال حاضر ۵۲ بالگرد اورژانس در استانها فعال هستند.
در کشور تعداد قابل توجهی موتورلانس برای ارائه خدمات در کلانشهرها و زمانهای ترافیک و اتوبوسآمبولانس برای استفاده در حوادث ویژه، تجمعات و بحرانها فعالیت دارند.
سالانه ۲۰میلیون تماس از سوی مردم با اورژانس ۱۱۵ در کشور برقرار شده است. تعداد تماسها هرسال نسبت به سال قبل از آن، روند افزایشی دارد.
یکی از نگرانیهای ما در فصل مدارس، حوادث ترافیکی ناشی از عجله دانشآموزان و والدین برای به موقع رسیدن در مدرسه است. سوابق بیماران و مصدومان برای اورژانس مهم است و اینکه مبتلا به چه بیماری هستند و چه داروهایی مصرف میکنند، در درمان موثر است.
بهتر است اطلاعات سوابق بیماری و مصرف دارو به ویژه انسولین و داروهای ضد تشنج کودکان و دانشآموزان از سوی والدین به مسئولان مدرسه ارائه شود. همچنین برخی بیماریهای تنفسی و گوارشی ممکن است در مدارس بروز کند که در این صورت بهتر است اگر دانشآموزی مبتلا به بیماری است به مسئول سلامت مدرسه اطلاع داده شود و یا در صورت بروز علائمی مانند تب و ضایعات پوستی، دانشآموز نباید در مدرسه حضور داشته باشد و باید تحت درمان و مراقبت قرار گیرد.