شاخص کیفی هوای زنجان برای تمامی گروه‌های سنی بسیار ناسالم است

کارشناس بررسی آلودگی هوا و تغییر اقلیم اداره ‌کل حفاظت محیط ‌زیست استان زنجان گفت: شاخص کیفی هوای استان در روز دوشنبه ۲۴ دی ماه منتهی به ساعت ۹ صبح روی عدد ۲۰۶ قرار دارد که این وضعیت برای تمامی گروه‌های سنی بسیار ناسالم است.

به گزارش همدلی‌زنجان؛  الناز هاشمی با بیان این مطلب، اظهار کرد: شاخص کیفی هوا برای تمامی گروه های سنی بسیار ناسالم شده است و آلاینده مسئول، Co می باشد.

کارشناس بررسی آلودگی هوا و تغییر اقلیم اداره ‌کل حفاظت محیط ‌زیست استان زنجان، گفت: عموم مردم به ویژه گروه های حساس و افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان و افراد دیگر باید فعالیت های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند و چنانچه کار غیر ضروری دارند به زمان دیگری موکول کنند.

هاشمی یادآور شد: شاخص هوا از صفر تا ۵۰ خوب، ۵۰ تا ۱۰۰ سالم، ۱۰۰ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۰ تا ۲۰۰ ناسالم برای تمام افراد است، گفت: شاخص ۲۰۰ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۰ به بالا خطرناک می‌شود.

 

گزارش خطا / تخلف

نوع تخلف یا مشکل را مشخص کنید *
Select an option
توضیحات *
Fill out this field

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
فروش سالانه بیش از هشت میلیون متر مکعب پساب به صنایع در زنجان
خبر قبلی
نخستین جشنواره استانی نشان مسئولیت اجتماعی در زنجان برگزار می‌شود
مطالب مرتبط

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت
فهرست