صدور 6 مجوزبوم گردی درتیرماه استان زنجان

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان از صدور شش مجوز بهره برداری اقامتگاه های بوم گردی توسط اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان زنجان خبر داد.

به گزارش همدلی‌زنجان؛ امیر ارجمند با بیان این مطلب، اظهار کرد: مجوز شش اقامتگاه بوم گردی در زنجان صادر شد که سه اقامتگاه‌ بومگردی در شهرستان خدابنده، دو مورد در شهرستان ماهنشان و یک مورد در روستای شیت  است.

او افزود: طرح‌های ارائه‌شده توسط درخواست کنندگان پس از بررسی و تأیید کارشناسان کمیته فنی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان از نظر دارا بودن استانداردهای ضوابط ایجاد اقامتگاه‌های بوم‌گردی، مجوز دریافت کردند.

ارجمند بیان کرد: باتقویت ظرفیت‌های بوم‌گردی در روستاها و  ایجاد اشتغال برای جوانان می‌توان هم حوزه گردشگری روستایی را پایدار ساخت و هم سبب جلوگیری از مهاجرت از روستاها شد.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان گفت: این مجوزها در راستای معرفی ظرفیت‌های مناطق مختلف روستایی استان، آشنایی گردشگران با فرهنگ، آداب و رسوم، خوراک و صنایع‌دستی بومی روستاها و افزایش اشتغال‌زایی جوامع محلی صادر شده است.

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
 چرا قیمت سهام خودرو‌سازان افزایش مییابد؟
خبر قبلی
آتش بلای جان مراتع روستای قره آغاج شد
مطالب مرتبط
دیدگاه‌ها

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بیشترین رأی
تازه‌ترین قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت