سلام و خسته نباشید
بعنوان کسی که سالهای سال دردانشگاه علوم پزشکی زنجان کار کرده ام و با خنده های همکارانم خندیده و با گریه هایشان گریسته ام، واعتراضها و انتقادات به مدیریت فعلی حاکم بر دانشگاه علوم پزشکی زنجان رادر مسیر درست و اصلاحی می بینم .
متاسفانه ۱۹ ماه از حضور جناب بختیاری در راس دانشگاه علوم پزشکی زنجان می گذرد و انتقادات دلسوزانه و سراسر مشفقانه دوستان به جناب بختیاری نیز نتوانسته است ، مسیر درست حرکت مدیریتی را به ایشان نشان دهد.
برخود لازم می دانم فارغ از نگاه سیاسی به نکاتی اشاره کنم که شاید در اذهان دوستان جناب بختیاری و خود ایشان نشانه ای از نادیده انگاشتن تلاشهای نامبردگان به نظر برسد ، لیکن وظیفه این است بنویسم و به همان تندی و تلخی که مردم و همکاران می بینند و لمس می کنند و توبیخ و تهدید می شوند و توهین می شنوند!!
۱- ایشان قبل از انتصاب نه تنها هیچ سابقه ای در مدیریت سلامت نداشته که فقط و فقط سابقه عضویت در بسیج جامعه پزشکی را داشته و ۷ ماه نیز سرپرست حراست دانشگاه بوده است که ۳ ماه آن نیز بصورت پروازی و همزمان با تحصیل در دانشگاه قزوین بوده است.
۲- نامبرده خصائص مدیریتی را فقط و فقط درغرور و تکبر می داند و هیچ سابقه ای آموزش و پژوهش و درمانی خاصی چون معاونت در حوزه های یادشده ندارد و چند روز قبل از انتصاب مدرک بورد تخصصی اش را گرفته است. متاسفانه وزارت بهداشت درحالی که دانشگاه علوم پزشکی استان به کسی سپرده شده است که با برچسب ” فلانی آدم فلان شخص است” حوزه سلامت استان زنجان را از حضور مدیران توانمند موجود نیز محروم کرده است!
۳- از دیگر شاخصه و رفتارهای مرسوم مدیریت فعلی حاکم بر دانشگاه ، انتصاب مدیران جدید بدون کوچکترین تقدیر و تشکر از مدیران قبلی است. مدیر قبلی با تلفن مطلع می شود که باید دفترکارش را در عرض یکساعت به مدیر جدید تحویل دهد و گاها حتی فرصت برداشتن وسائل شخصی را پیدا نمی کند(آن چیزی که برای رئیس سابق دانشگاه نیز قبل از برگزاری تودیع و معارفه رخ داد).
۴- انتصاب افراد بازنشسته و بدبین که حتی کوچکترین شناختی از ظرفیتهای دانشگاه علوم پزشکی زنجان ندارد ، سبب تنگ تر شدن حلقه انتخاب مدیران شده و دانشگاه را بسوی مشکلات عدیده ای سوق داده است.
۵- سپردن مسئولیت بزرگترین مرکز آموزشی درمانی استان به عنوان مرکز آموزشی ، درمانی و پژوهشی به فردی غیر هیئت علمی نشانه چیست ؟
۶- مردم استان و همکاران غیر پزشک دانشگاه ایام تعطیلات فروردین ماه ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ و حتی بعضی از ماههای اخیر را فراموش نخواهند کرد که متاسفانه پزشک آنکال و حتی خود رئیس بیمارستان در تعطیلات بوده و بیماران به ناچار با سفارش برخی مدیران خارج دانشگاه به استانهای همجوار ارجاع می شدند.
۷- درحالی که دانشگاه علوم پزشکی زنجان سرشار از نیروهای توانمند مذهبی و ارزشی است ( که البته در گعده و دورهمی جناب رئیس دانشگاه جایگاهی ندارند) برای پست های مختلف از جمله روابط عمومی دانشگاه فردی خارج از دانشگاه در اسفندماه ۱۴۰۰ بصورت نیروی شرکتی معرفی و در خردادماه ۱۴۰۱ بدون کوچکترین سابقه مدیریتی با استفاده مجوزهای موردی استخدامی رئیس دانشگاه ، استخدام و بلافاصله مدیر روابط عمومی دانشگاه می شود.
۸- انتصاب دکتر محمد علی(قنبر) سرداری( از سهامداران اصلی بیمارستان بهمن سابق بوده و دارای کمترین کارکرد و نمره ارزشیابی را در بین مدیران دولت دهم در دانشگاه علوم پزشکی داشته و تذکرات متعددی را از سوی استانداری و مسئولین وقت دریافت کرده و به اجبار برکنار شد) به عنوان مشاور ایثارگران دانشگاه که هیچ جایگاهی در بین ایثارگران ندارد را چگونه باید تفسیر کرد؟!
۹- مشغول شدن رئیس دانشگاه به تسویه حساب شخصی با اعضای هیئت علمی و برخی کارکنان دانشگاه و شب نامه نویسی و دستور به انجام مکاتبات غیر قانونی علیه آنها ، بجای مشغول شدن به اصلاح امور دانشگاه
۱۰- انتصاب مدیر حراست از خارج دانشگاه که کمترین اشرافی به امور دانشگاه ندارد.
۱۱- خالی شدن کلینیک های تخصصی ویژه دولتی از متخصصین به علت عدم مقبولیت و عدم همراهی پزشکان با مدیریت استان
۱۲- مخالفت و سنگ اندازی با ایجاد امکانات در حوزه خیرین سلامت دراستان و گله مندی و شکایت خیرین حوزه سلامت با مدیریت حاکم ( انجمن های ام اس ، مهرانه و…)
۱۳- عدم توجه به نیازهای واقعی دانشگاه و گنجاندن رشته خود جناب بختیاری ، معاونین بهداشتی و درمان، رئیس دانشکده پزشکی ، مسئول دبیرخانه هیئت اجرائی جذب و دخترخاله ایشان و خانم رئیس مرکز توسعه آموزش معاونت آموزشی در فراخوان سال گذشته ۱۴۰۱
۱۴- ایجاد نارضایتی کارکنان، فراری دادن پزشکانی چون دکتر مینوش مقیمیها و…، زیرمیزیهای برخی پزشکان
۱۵- حضور جناب بختیاری در جلسه مطالبه گری که توسط بسیج رسانه برگزار شد نیز نشان داد حتی یک لحظه و ثانیه ای حضور نامبرده در مدیریت دانشگاه علوم پزشکی جفائی است به اولا همکاران دانشگاه علوم پزشکی و ظلم عظیمی است به مدیران گذشته دانشگاه !
۱۶- کوچک نمائی مشکلات و تقلیل دادن منتقدین و معترضین به ۳۰ نفر، نشانه نگاه بسته و غیر مدیریتی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی زنجان است که سبب ایجاد و لاینحل ماندن مشکلات شده است .
۱۷- جناب بختیاری !اگر منتقدین آن ۳۰ نفر هستند ، چرا و چگونه هر روز مدیریت حراست و بازرسی جنابعالی ۲۰ تا ۳۰ نفر را احضار و در قبال اعلام مخالفت با مدیریت جنابعالی توبیخ یا تذکر می ده!؟
۱۸- مصادره به مطلوب کارهای بزرگ گذشتگان به نام و کام خود ، کاری است که به کارهای روتین دانشگاه علوم پزشکی زنجان تبدیل شده است.
۱۹- اخراج یکی از نمایندگان پرستاران را از جلسه مطالبه گری چگونه توجیه می کنید!؟
۲۰- متاسفانه همانگونه که نماینده پرستاران به ظرافت اشاره کرد ، یقینا در دانشگاه علوم پزشکی زنجان گوش شنوائی وجود ندارد و ارتباط مسئولین دانشگاه با همکاران از هیئت علمی ها گرفته یا کارکنان و دانشجویان قطع است !
۲۱- جناب بختیاری هیچ روش دیگری جز تهدید و شکایت و پرونده سازی برای مخالفین را نمی شناسد و همه چیز را به زبان شمشیر تهدید و توهین و پروهده سازی پاسخ می دهد!
۲۲- در این جلسات مشخص می شود که رئیس دانشگاه و معاونین و مشاور اعظم ایشان !برای هیچکدام از مشکلات دانشگاه برنامه ای ندارند .
امیدواریم در این “بحران مدیریت” که دانشگاه علوم پزشکی زنجان درگیرآن است و دود آن به چشم مردم و همکاران دانشگاه می رود ! هرچه سریعتر مقامات مسئول استانی و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی تصمیم عاجلی اتخاذ کنند تا هرانچه آبروی اندوخته نیروهای ارزشی واقعی است یک شبه به تاراج لجاجت و یک دندگی و بدبینی دکتر بختیاری و دوستانش نشود.
