مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان:

مجموع مساحت سکونتگاه‌های غیر رسمی استان زنجان ۴۵۶ هکتار است

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، از وجود ۱۱ سکونتگاه غیر رسمی در شهرهای زنجان، ابهر و قیدار خبر داد و گفت: مجموع مساحت سکونتگاه‌های غیر رسمی استان ۴۵۶ هکتار است.

به گزارش همدلی‌زنجان، اسماعیلی با بیان این مطلب، اظهار کرد: محله‌های اسلام آباد، نجف آباد، سایان، خاندره، شهدا، فاطمیه، گوجیک آباد و کوی فلسطین، سکونتگاه‌های غیر رسمی در شهر زنجان است و محله حسین آباد و شریف آباد در ابهر و کوی شریعتی در قیدار نیز جزو سکونتگاه‌های غیر رسمی است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان،گفت: جمعیت ساکن در محلات غیررسمی شهر زنجان ۱۲.۲۴ درصد جمعیت کل شهر را شامل می‌شود.
اسماعیلی تاکید کرد: مطالعات وضعیت سرانه‌های خدمات موجود در سکونتگاه‌های شهر زنجان به تفکیک کاربری‌ها مورد بررسی قرار گرفته و کمبود سرانه کاربری‌های عمومی در محلات هدف احصا شده است.

وی با بیان اینکه اجرای پروژه‌های بازآفرینی، طرح بازآفرینی کوی فلسطین، ساماندهی کوی فاطمیه، طرح توسعه مجموعه اقامتی، خدماتی و گردشگری حاج داداش و تعریف پروژه‌های محرک توسعه برای کوی وحدت از اقدامات و برنامه‌های ستاد بازآفرینی برای شهر زنجان است،افزود:ستاد بازآفرینی شهری در استان تشکیل شده و اهدافی همچون احیا، بهسازی، نوسازی و توانمندسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری را در دستور کار دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، سهم استان زنجان برای تولید مسکن در محلات هدف بازآفرینی را ۹ هزار و ۲۱ واحد اعلام کرد و گفت: در این خصوص برنامه ریزی لازم انجام گرفته است.

اسماعیلی تصریح کرد: ارتقای حقوق شهروندی، کیفیت زندگی، بازیابی هویت شهری، اعمال حکمرانی محلی، تحقق مدیریت یکپارچه، هم‌افزایی اقدامات و ایجاد وحدت رویه و مشارکت عوامل مرتبط در سطح استانی، منطقه‌ای و محلی در فرآیند پایدار محدوده‌ها و محله‌ها و استفاده از ظرفیت سازمان‌ها و نهادهای دولتی و خصوصی و پتانسیل‌های مردمی برای بهسازی و توانمندسازی از اهداف ستاد بازآفرینی است.  شهرهای زنجان، ابهر، خرمدره و قیدار در استان با مساحت ۶۷۱.۵۷ هکتار دارای بافت‌های فرسوده هستند.

مدیر کل راه و شهرسازی استان زنجان ،به وضعیت معابر در محلات بافت فرسوده در شهر زنجان اشاره کرد و گفت: شهر زنجان معبر خاکی در محلات بافت فرسوده ندارد.

اسماعیلی گفت: خوشبختانه اداره کل راه و شهرسازی استان زنجان در خصوص تامین بخشی از قیر آسفالت ریزی معابر محلات بافت فرسوده همکاری لازم با شهرداری که متولی اصلی در این زمینه است را داشته و با جدیت و به صورت جهادی پای کار است.

گزارش خطا / تخلف

نوع تخلف یا مشکل را مشخص کنید *
Select an option
توضیحات *
Fill out this field

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
اصلاح روش زندگی در درمان بیماری ام اس مفید است
خبر قبلی
مشوق‌های نوسازی بافت فرسوده به شهروندان اطلاع رسانی شود
مطالب مرتبط

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت
فهرست