با صدور احکام جداگانهای از سوی استاندار زنجان، *مرتضی شهامی* به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری منصوب و جایگزین سمانه شاددل شد.
به گزارش همدلیزنجان؛ وی دارای مدرک کارشناسی ارشد برق الکترونیک از دانشگاه تربیت مدرس تهران است و پیش از این مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانهای زنجان و قزوین و مدیرکل دفتر مدیریت و فناوری اطلاعات و شبکه دولت در استانداری زنجان بوده است.
همچنین با حکم استاندار زنجان، *سید محمد شعاعی* به سمت معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری زنجان به جای مهرداد سلطانی منصوب گردید.
سید محمد شعاعی دارای مدرک دکترای عمران- آب از دانشگاه خواجه نصیر می باشد و سابقه همکاری در طرحهای عظیم انتقال آب و ساخت سدهای بزرگ استان و عضویت در هیئت علمی گروه عمران دانشگاه زنجان را در کارنامه خود دارد.
در حکم دیگری از سوی محسن افشارچی استاندار زنجان، *خلیل قاسملو* به سمت معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری منصوب و جایگزین محمدرضا آبیپور شد.
وی دارای مدرک دکترای اقتصاد بین الملل از دانشگاه تبریز و مدرس دانشگاه زنجان است که پیش از این مدیرکل مرکز آموزش و پژوهشهای توسعه و آیندهنگری استان بوده و سوابقی همچون همکاری در تدوین اسناد توسعهای استان و ریاست گروه اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان مدیریت و برنامهریزی استان را داراست.
گفتنی است پیش از این نیز *ابوالفضل رفیعی* به عنوان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری منصوب و معرفی شده بود تا با انتصابهای اخیر مجموعه معاونین استاندار تکمیل شود.
حیفه مدیر توانمندی مثل شاددل که در زنجانه هر شهر ذیگه ای بود قدرشو میدونستن الا زنجان