1. اخبار استان
  2. همبستگی منطقه‌ای جهت توسعه گردشگری در شمالغرب کشور

کد خبر: 29660

همبستگی منطقه‌ای جهت توسعه گردشگری در شمالغرب کشور

رییس شورای اسلامی شهر زنجان گفت: شهرداری‌های مراکز استان‌های شمالغرب کشور بر همبستگی منطقه‌ای جهت توسعه گردشگری و انجام تبلیغات مشترک پیرامون ظرفیت‌های این منطقه در ایام نوروز موافقت کردند.

به گزارش همدلی‌زنجان؛ مجید ناصحی مقدم به برگزاری چهارمین نشست مجمع مشورتی روسای شوراهای اسلامی شهر و شهرداران مراکز استان‌های شمالغرب کشور به میزبانی زنجان اشاره کرد و افزود: یکی از خروجی های این نشست توافق بر هم افزایی جهت تجمیع ظرفیت ها و توانایی های مراکز استان های شمال غرب کشور برای توسعه گردشگری بود.

وی ادامه داد: در تلاش هستیم با استمرار نشست مجمع مشورتی روسای شوراهای اسلامی شهر و شهرداران مراکز استان‌های شمال غرب کشور، ارتباط شوراها و شهرداری های این شهرها و حتی شهرهای دیگر استان های آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل و زنجان با یکدیگر برای حل مشکلات بیشتر شود.

رییس شورای اسلامی شهر زنجان از مصوبه کمک ۲ و نیم میلیارد تومانی شهرداری های مراکز استان های شمالغرب کشور به زلزله زدگان خوی خبر داد و گفت: در این راستا قرار است شهرداری تبریز به میزان یک میلیارد تومان و شهرداری های ارومیه، اردبیل و زنجان نیز هر کدام به میزان ۵۰۰ میلیون تومان در این خصوص مشارکت کنند.

ناصحی مقدم افزود: این کمک ها قرار است از طریق گروه های جهادی فعال در منطقه در جهت احداث سرویس های بهداشتی و حمام در مناطق زلزله زده هزینه شود.

چهارمین نشست مجمع مشورتی روسای شوراهای اسلامی شهر و شهرداران مراکز استان‌های شمال غرب کشور به میزبانی زنجان برگزار شد.
منبع: ایرنا

گزارش خطا / تخلف

نوع تخلف یا مشکل را مشخص کنید *
Select an option
توضیحات *
Fill out this field

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
علوم پزشکی
خبر قبلی
عملیات اجرایی طرح آبرسانی به ۳شهرک صنعتی‌از پساب تصفیه خانه شهر زنجان
مطالب مرتبط

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت
فهرست