«چای چورَگی» ، نان مخصوص زنجانیهاست که به مناسبت ماه مبارک رمضان توسط قنادان این شهر پخته شده و همزمان با افطار زینتبخش سفرههای مردم این شهر است.
به گزارش همدلیزنجان؛ چای چورَگی از آرد، آب، شیر ، شکر، تخم مرغ، روغن مایع و کنجد در اندازههای مختلف در قنادیهای زنجان پخت میشود. چای چورَگی از شیرینیهای سنتی زنجانیهاست.
چای چورکی یا نان چای یکی از انواع شیرینی های بسیار خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه که از شیرینی های قدیمی و سنتی شهر زنجان است، نام این شیرینی به زبان ترکی چای چورکی است که معنی فارسی آن نای چای می شود.
این شیرینی خوشمزه معمولا به همراه نوشیدنی های داغ مثل چای سرو می شود و به عنوان یک شیرینی ساده و خوشمزه به راحتی می توانیم آنرا در منزل تهیه کنیم. یکی دیگر از حُسن های این شیرینی این است که می توانیم آنرا به مدت طولانی نگهداری کنیم،