1. اجتماعی
  2. ۹۵درصد مجرمان درفضای مجازی هویت جعلی دارند

کد خبر: 1574

۹۵درصد مجرمان درفضای مجازی هویت جعلی دارند

 

۹۵درصد مجرمان درفضای مجازی هویت جعلی دارند

 

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان  گفت: ۹۵ درصد مجرمانی که در فضای مجازی فعالیت می‌کنند، هویت جعلی و دروغین دارند .

به گزارش همدلی زنجان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا؛ سرهنگ دوم محمد علی آدینه‌لو  اظهار کرد: پلیس فتای استان زنجان فعالیت کانال‌های مجرمانه در فضای مجازی را به دقت رصد و با مجرمان برابر قانون برخورد و آنها را جهت رسیدگی به مراجع قضایی معرفی می‌کند.

وی اظهار کرد: پلیس فتای استان طی دو هفته گذشته مدیران پنج کانال مجرمانه که در فضای مجازی فعالیت می‌کردند، شناسایی، دستگیر که برابر قانون کانال آنها مسدود شد.

سرهنگ آدینه‌لو با اشاره به آسیب ها فضای مجازی از شهروندان خواست بر فعالیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی نظارت بیشتری داشته باشند و اجازه ورود به هر کانال تلگرامی به ویژه کانال های مجرمانه و غیر اخلاقی را ندهند چرا که عضویت آنها آسیب‌های جدی را به همراه دارد.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان زنجان خاطر نشان کرد: اغلب افراد ناخواسته در فضای مجازی گرفتار اعمال مجرمانه می‌شوند و برای پیشگری از آسیب‌های فضای مجازی ضروری است افراد سواد رسانه‌ای خود را افزایش دهند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: ۹۵ درصد مجرمانی که در فضای مجازی فعالیت می‌کنند، هویت‌ جعلی و دروغین دارند که ضروری است کابران و خانواده‌ها به این موضوع توجه داشته باشند و فریب مجرمان را نخورند.

سرهنگ آدینه لو در ادامه با توصیه به اینکه افراد تصاویر و اطلاعات خصوصی خود را در فضای مجازی منتشر و ذخیره نکنند، بیان کرد: متاسفانه یکی از آسیب های فضای مجازی که خانواده‌ها را تهدید می‌کند، به اشتراک گذاشتن عکس‌های خصوصی است و متاسفانه برخی افراد به راحتی به این فضا اعتماد می‌کنند.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان زنجان ادامه داد: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته ۴۰ میلیون در کشور کاربر فضای مجازی هستند که از این تعداد ۷۰ درصد را کاربران را شبکه اجتماعی تشکیل می‌دهد.

این مقام مسئول اظهار کرد: فضای مجازی به خاطر سهولت و دسترسی آسان در بین قشرهای مختلف جامعه گسترش یافته که در این میان نبود آموزش‌های لازم نیز آسیب‌ها را به مراتب افزایش داده است.

سرهنگ آدینه‌لو با بیان اینکه مجرمان فضای مجازی بیشتر افراد جوان هستند، افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد، مجرمان فضای مجازی بیشتر سطح تحصیلات دیپلم و یا کارشناسی در رده سنی ۱۷ تا ۳۰ ساله دارند.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان زنجان افزود: حملات هکری باج افزارها سازمان‌ها، نهاد و شرکت‌های خصوصی را مورد هدف قرار می‌دهد و بر این اساس متولیان امر باید به این موضوع توجه جدی داشته باشند و یک نسخه پشتیبان از داده‌های خود تهیه کنند.

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان زنجان خاطرنشان کرد: متاسفانه امروز استفاده نادرست از فضای مجازی به تغییر سبک زندگی، تجمل‌گرایی، مصرف‌گرایی، تغییر باور و اعتقادات مذهبی اعضای خانواده ها منجر می‌شود و موضوع مهمی که باید به آن توجه داشت این است که دو سوم از گوشی‌های هوشمند موجود در بازار قابلیت هک شدن دارند

 

گزارش خطا / تخلف

نوع تخلف یا مشکل را مشخص کنید *
Select an option
توضیحات *
Fill out this field

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
ثبت ۵۸۷ طلاق در استان زنجان
خبر قبلی
تاکید پلیس بر برخورد قاطع با اخلال در نظم و امنیت جامعه
مطالب مرتبط

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت
فهرست