وی افزود: برای دستیابی به این هدف ناگزیریم که نرمافزارهای فرهنگی و اجتماعی در قالب پویشهایی مثل پویش محله همدل و محله اربعینی را برگزار کنیم تا هم افزایی و همگرایی در بستر محله فراهم شود و حکمرانی محله محور را در موضوعات مناسبتی تمرین کنیم.
طارمی در ادامه با اشاره به برنامههای ویژه ایام اربعین اظهار داشت: سال گذشته در تمام نقاط شهری و روستایی رزمایش بزرگ جاماندگان را شاهد بودیم و مواکب بزرگی نیز از استان در مسیر اربعین چه در داخل و چه خارج از کشور فعالیت داشتند.
وی ادامه داد: اربعین ما را رشد داد و باید فناوری اربعین به فناوریهای کوچک ترجمه شود تا بتواند درمحله نسبت بگیرد؛ محله اسلامی و محلهای که مقاوم است را در یک کلمه ترجمه کردیم به محله همدل و این محله همدل وقتی به غدیر میرسد مهمانی محله را برپا میکند و وقتی به اربعین نزدیک میشود محله اربعینی رقم میزند و تلاش میکند هر کدام از اعضای محله نسبت خود را با اربعین مشخص کنند.
همچنین وی با اشاره به لایحه برنامه هفتم توسعه گفت: در این لایحه موضوع الگوی حکمرانی محله محور تصریح شده و حکمرانان به ضرورت این موضوع پی بردهاند؛ پیشتاز این موضوع هم سازمان تبلیغات اسلامی و بنیاد هدایت است.
طارمی در رابطه با سایر بخشهای طرح محله اربعینی تأکید کرد: در این طرح تمامی مساجد استان ارزیابی شده و مساجد بر اساس فعالیتها و ویژگیها و ظرفیتهایی که دارند به مساجد الگو، شاخص، پویا، فعال و دایر دسته بندی میشوند.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی زنجان افزود در ادامه با اشاره به نقش سازمان تبلیغات در تسهیل امور این ایام گفت: سهم سازمان تبلیغات اسلامی حضور نرم افزاری و محتوایی است و تمرکز ما در این دو حوزه است تا محتوادهی و ایجاد گفتمان حضرت آقا و مأموریت کلیدی جهاد تبیین پیش رود.