اتمام عملیات روسازی (آسفالت) عرشه پل بزرگ منجیل به طارم

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: پل فلزی سفید رود منجیل به طارم بعنوان راه ارتباطی چندین استان با اتمام عملیات آسفالت عرشه پل، زیر بار ترافیک رفت.

به گزارش همدلی‌زنجان؛ نبی اله محمدی با بیان این مطلب، اظهار کرد: درراستای پیگیری های امام جمعه محبوب شهرستان طارم و مسئولین امر، با هماهنگی برنامه و بودجه و مدیران مرتبط در استان گیلان و نیز مشاور نماینده مردم منجیل و رودبار در مجلس شورای اسلامی بصورت کنفرانسی برای رفع مشکلات مالی این پروژه اقدام شد، که تلاش های نماینده محترم رودبار و‌ منجیل در مجلس شورای اسلامی، مدیران مرتبط در استان گیلان و عوامل اجرایی پروژه و پیگیری دیوان محاسبات گیلان نیز در این زمینه شایسته تحسین است.

وی با اشاره به اتمام عملیات آسفالت عرشه پل منجیل به طارم، افزود: با بازگشایی  راه مواصلاتی زنجان به گیلان ضمن کاهش ترافیک، رفت و آمد وسایط نقلیه با سهولت انجام می شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، گفت: با بهره برداری از پل ارتباطی مزبور دو طرح ملی زنجان بناب طارم منجیل و خلخال کلور طارم منجیل به این پل فلزی متصل خواهند شد.

 

گزارش خطا / تخلف

نوع تخلف یا مشکل را مشخص کنید *
Select an option
توضیحات *
Fill out this field

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
برنامه جوانی جمعیت باید با هدف‌گذاری‌های بومی، عملیاتی شود
خبر قبلی
مشاور و سرپرست حوزه استاندار زنجان منصوب شد
مطالب مرتبط

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت
فهرست