مدیرعامل شرکت آبفا استان زنجان خبر داد:

ارتقاء آزمون های کیفی آب در زنجان با راه اندازی آزمون اندازه گیری غلظت

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: این شرکت موفق به راه اندازی آزمون اندازه گیری میزان کلروفیل a در راستای تشخیص طعم و بوی ناشی از رشد جلبک در آب های سطحی استان شد.

به گزارش همدلی زنجان؛  «علی محمد نادرخانی» اظهار کرد: پدیده شکوفایی جلبک ها در آب های سطحی باعث بروز مشکلات کیفی آب، از جمله طعم و بوی نا مطبوع آب می شد که با راه اندازی این آزمون مشکل کیفیت سنجی طعم و بوی آب های سطحی رفع شد.

وی افزود: با توجه به نیاز به ارزیابی این پارامتر مهم در تصفیه خانه‌های آب شرب سطح استان به دلیل تغییر اقلیم و افت بارندگی ها طی سال های اخیر که در رشد جلبک ها موثر بوده است، این آزمون در آزمایشگاه مرکزی آب زنجان راه اندازی شد.

مدیرعامل شرکت آبفا استان زنجان بیان کرد: همچنین در راستای تامین آب شرب سالم و بهداشتی در سطح استان، اندازه گیری آزمون کلروفیل a  در آزمایشگاه فیزیکی شیمی مرکز پایش در نخستین ماه سال  ۱۴۰۴راه اندازی شد و به منظور ارزیابی طعم و بو میزان کلروفیل a به صورت مستمر در ورودی و خروجی تصفیه خانه‌های آب شرب استان پایش خواهد شد.

این مسئول خاطرنشان کرد: کیفیت آب خط قرمز شرکت آب و فاضلاب استان زنجان بوده و در این زمینه هیچگونه کوتاهی انجام نخواهد شد.

وی با اشاره به موفقیت های آزمایشگاه مرکزی آب زنجان در سالیان اخیر به عنوان آزمایشگاه برتر کشوری و همچنین کسب عالی ترین استانداردهای پایش کیفیت آب توسط این آزمایشگاه گفت: آب شرب در استان زنجان از کیفیت بسیار مطلوبی برخوردار است.

 

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
محکومیت قاچاقچیان دارو در زنجان
خبر قبلی
حضور استاندار زنجان به اتفاق معاونین خود در اجلاس ایران و آفریقا/ گامی بزرگ برای توسعه اقتصادی در استان
مطالب مرتبط
دیدگاه‌ها

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بیشترین رأی
تازه‌ترین قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت