رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه طی ماههای فروردین و اردیبهشت سالجاری جوجه ریزی در استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۸درصد افزایش دارد، گفت: میزان جوجهریزی در استان زنجان یک میلیون و ۵۳۵ هزار و ۸۱۰ قطعه بوده است.
به گزارش همدلیزنجان؛ جواد تاراسی با بیان اینکه طی سال گذشته ۲۱ میلیون جوجه ریزی به میزان ۳۵ هزار تن تولید گوشت مرغ در استان انجام شده است، گفت: مجموع تولید گوشت بوقلمون و سفید نیز در استان زنجان به بیش از ۴۷ هزار تن رسیده است.
تاراسی نیاز ماهانه مرغداریهای استان زنجان به کنجاله سویا را ۶ تا هشت هزار تن اعلام کرد و گفت: نیاز به ذرت بیش از دو برابر کنجاله سویا است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه از فروردین ماه شاهد افزایش جوجه ریزی در استان هستیم و نهادههای دامی هم به موقع به دست مرغداران میرسد، افزود: امیدواریم دیگر شاهد جوجه ریزی در استان نباشیم.