افزایش ۳ برابری درخواست‌های مردمی در سفر رییس جمهور به زنجان

مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری زنجان گفت: حدود ۱۲۰ هزار درخواست مردمی در دور دوم سفر رئیس جمهور به استان جمع آوری و ثبت شد که در مقایسه با دور اول سفر با ثبت حدود ۳۹ هزار درخواست، بیش از سه برابر افزایش یافته است.

به گزارش همدلی‌زنجان؛ صقدر اسماعیلی با بیان این مطلب، اظهار کرد: از مجموع درخواست های مردمی در دور دوم سفر رییس جمهور ۲۸ هزار درخواست تلفنی در سامانه سامد ثبت شد.

وی اضافه کرد: ۹۰ هزار نامه مردمی نیز جمع آوری، که تاکنون ۲۸ هزار نامه در سامانه ثبت و مابقی درخواست‌ها نیز ثبت شده است.

این مسئول ادامه داد: نامه های ارسالی مردم زنجان در سفر رئیس جمهور حداکثر تا ۲۰ روز آینده در سامانه سامد ثبت و کد رهگیری آنها ارسال می شود.

اسماعیلی با تاکید بر اینکه نامه ها و درخواست های مردمی پس از ثبت در سامانه در مدت ۲ ماه آینده رسیدگی و ارجاع می شود، افزود: تلاش می‌شود حداکثر تا ۲ ماه آینده تکلیف نامه‌های مردمی مشخص و به دستگاه‌های مربوطه ارجاع داده شود.

این مسئول یادآور شد: میزان درخواست های ثبت شده در وب سایت سامانه ۱۱۱ نیز محاسبه نشده که در مجموع می توان گفت تعداد درخواست ها به حدود ۱۳۰ هزار مورد خواهد رسید.

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
واگذاری بخشی از واحدهای مسکونی زنجان در دهه فجر امسال
خبر قبلی
سرقت ۱۷ میلیاردی شمش مس در زنجان
مطالب مرتبط
دیدگاه‌ها

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بیشترین رأی
تازه‌ترین قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت