رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اینکه امنیت غذایی، اولویت مهم دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی است، گفت: نقش این دبیرخانه سیاستگذاری، تسهیلگری، هماهنگی درون بخشی و بین بخشی، پیگیری اجرای مصوبات دبیرخانه و استقرار سند ۲۰ ساله کشور در حوزه سلامت، ذیل شورای برنامهریزی و توسعه استان، میباشد.
به گزارش همدلیزنجان؛ مهندس جعفر مطهریفر، رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی زنجان دوم دی ماه در نشست گروه کارشناسی دستگاههای اجرایی استان و معاونتهای ذینقش دانشگاه علوم پزشکی ذیلِ کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی استان، به تبیین نقش و رسالت دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در سطح وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی در سطح استان پرداخت.
وی با اشاره به نقش ۲۰-۲۵ درصدی وزارت بهداشت/ دانشگاه علوم پزشکی اشاره اظهار کرد: استفاده از ظرفیت دستگاههای اجرایی استان و مشارکت مردم جامعه جهت رفع چالشها در حوزههای مختلف سلامت ازجمله آلودگی هوا، تامین غذای سالم، مدیریت آب و فاضلاب، آسیبهای اجتماعی و… حائز اهمیت است.
در ادامه، هریک از کارشناسان و نمایندگان دستگاههای اجرایی و معاونتهای دانشگاه ضمن گزارشی از اقدامات در راستای مدیریت و تامین هوای سالم شهرهای استان، نظرات، دیدگاهها و برنامههای آتی خود را در خصوص منابع آلایندههای هوا بویژه صنایع مستقر در مجاورت شهرها و دیگر مناطق مسکونی ابراز داشتند.
گفتنی است: نشست گروه کارشناسی دستگاههای اجرایی استان و معاونتهای ذینقش دانشگاه علوم پزشکی ذیل کمیته صیانت از حقوق مردم در سلامت و امنیت غذایی استان با موضوع ” بررسی شرایط و کیفیت هوای شهر زنجان، شناسایی منابع آلایندهها و اتخاذ تدابیر لازم جهت پیشگیری از آلایندهها ” صبح دوشنبه سوم دی در دفتر این دبیرخانه برگزار شد.