فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان از مردم استان و طبیعت دوستان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تصرف در اراضی ملی، به سامانه ۱۵۰۴ گزارش دهند.
به گزارش همدلیزنجان؛ سرهنگ رضا مهدیون با بیان این مطلب، اظهار کرد: حفاظت از جنگل ها و عرصه های ملی و برخورد با سودجویان در این حوزه از جمله وظایف یگان حفاظت منابع طبیعی به شمار می آید.
وی با اشاره به حضور گشت های موتوری و خودرویی یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان زنجان به منظور حفاظت و حراست از منابع خدادادی و طبیعی، افزود: سامانه ۱۵۰۴ نیز به صورت ۲۴ ساعته آماده دریافت گزارشات مردمی است.
فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همچنین از مردم استان و طبیعت دوستان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تصرف در اراضی ملی، به سامانه ۱۵۰۴ گزارش دهند.
سرهنگ مهدیون منابع طبیعی را میراث و امانتی در دست بشر دانست و تاکید کرد: برای حفظ این میراث ارزشمند همه ی مردم جامعه سهیم می باشند.