کد خبر: 36386

توصیه‌هایی در خصوص پیشگیری از سرقت خودرو

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان زنجان، در خصوص پیشگیری از سرقت خودرو، نکاتی را به شهروندان یادآور شد.

به گزارش همدلی‌زنجان؛ محمدعلی آدینه لو ضمن قدردانی از همکاری خوب و مستمر مردم با پلیس، مواردی را در خصوص پیشگیری از سرقت خودرو جهت آگاهسازی شهروندان ارائه کرد.

رئیس پلیس آگاهی انتظامی استان گفت: اسناد، مدارک، وجه نقد، دسته چک و سایر‌اشیای با ارزش و قیمتی را در معرض دید و داخل خودرو قرار ندهید.

وی از شهروندان خواست اتومبیل خود را به قفل مرکزی، دزدگیر و سایر لوازم بازدارنده مجهز کرده و هنگام ترک خودرو در ابتدا از قفل بودن درب‌ها و بالا بودن شیشه‌ها اطمینان حاصل کنند.

این مقام انتظامی یادآور شد: شهروندان هنگام تردد به مراکز تجاری و تفریحی از پارکینگ‌های عمومی و مجاز جهت پارک خودرو استفاده کنند و در صورت عدم دسترسی به پارکینگ‌های عمومی، خودروی خود را در محل‌های امن، روشن و پرتردد پارک نمایند.

سرهنگ آدینه لو افزود: از شهروندان تقاضا می‌شود در هنگام خروج از پارکینگ منزل، ابتدا خودروی خود را خاموش کرده و سوئیچ را برداشته و سپس درب پارکینگ را ببندند و خودروی خود را به تعمیرگاه‌های مجاز بسپارند و سوئیچ خودرو را در اختیار افراد غیر مطمئن قرار ندهند.

رئیس پلیس آگاهی انتظامی استان با بیان اینکه یکی از عوامل کشف سریع خودرو، نصب ردیاب و جی پی اس در خودرو می‌باشد از این جهت به شهروندان توصیه کرد: همواره شماره پلاک خودرو را در ذهن داشته باشند تا در صورت سرقت احتمالی خودرو، بلا فاصله بتوان شماره پلاک خودرو را در اختیار پلیس قرار داد.

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
چرا زنجان از استان‌های همجوار در توسعه انرژی‌های پاک عقب افتاده است؟
خبر قبلی
تمام ۵۸۴واحد پروژه «ثمین ۲» به به تدریج تا پایان سال به متقاضیان تحویل داده می شود
مطالب مرتبط
دیدگاه‌ها

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اشتراک در
اطلاع از
3 نظرات
بیشترین رأی
تازه‌ترین قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

krgb0D144AK

6VYxsKeBPUA

hRIkXtjnkX8

آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت