مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: تعداد واحدهای نانوایی تولید نان کامل از ۱۶ خرداد ماه سال ۱۴۰۴ به ۳۳ واحد نانوایی افزایش خواهد یافت.
به گزارش همدلی زنجان؛ ولیاله زمانی در تشریح جزئیات این خبر، اظهار کرد: بر اساس مصوبه کارگروه پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل استان زنجان و طبق شیوه نامه ابلاغی دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، مقرر گردیده است از ۱۶ خرداد ماه سالجاری تولید نان کامل به ۳۳ واحد نانوایی افزایش یابد.
ولی اله زمانی با بیان اینکه تاکنون ۷ واحد تولید نان کامل در سطح شهر زنجان فعالیت داشتند، عنوان کرد: تولید نان کامل در ۱۲ واحد نانوایی دیگر در سطح شهر زنجان و ۱۴ واحد دیگر در شهرستان های ابهر (۵ واحد)، ایجرود (۲ واحد)، خرمدره (۳ واحد) و سلطانیه (۴ واحد) راه اندازی میشود.
وی گفت: هدف از اجرای این طرح تولید آرد و پخت نان کامل و رضایت و سلامت آحاد جامعه میباشد.
شایان ذکر است کلیه نان های تولید شده سطح استان اعم از لواش، بربری، سنگک، تافتان و نان کامل دارای کیفیت مورد انتظار و ارزش غذایی می باشد.