کد خبر: 37514

 تولید نان کامل استان زنجان به ۳۳ واحد رسید

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: تعداد واحدهای نانوایی تولید نان کامل از ۱۶ خرداد ماه سال ۱۴۰۴ به ۳۳ واحد نانوایی افزایش خواهد یافت.

به گزارش همدلی زنجان؛  ولی‌اله زمانی در تشریح جزئیات این خبر، اظهار کرد: بر اساس مصوبه کارگروه پیگیری و پیاده سازی تولید نان کامل استان زنجان و طبق شیوه نامه ابلاغی دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، مقرر گردیده است از ۱۶ خرداد ماه سالجاری تولید نان کامل به ۳۳ واحد نانوایی افزایش یابد.

ولی اله زمانی با بیان اینکه تاکنون ۷ واحد تولید نان کامل در سطح شهر زنجان فعالیت داشتند، عنوان کرد: تولید نان کامل در ۱۲ واحد نانوایی دیگر در سطح شهر زنجان و ۱۴ واحد دیگر در شهرستان های ابهر (۵ واحد)، ایجرود (۲ واحد)، خرمدره (۳ واحد) و سلطانیه (۴ واحد) راه اندازی می‌شود.

وی گفت: هدف از اجرای این طرح تولید آرد و پخت نان کامل و رضایت و سلامت آحاد جامعه می‌باشد.

شایان ذکر است کلیه نان های تولید شده سطح استان اعم از لواش، بربری، سنگک، تافتان و نان کامل دارای کیفیت مورد انتظار و ارزش غذایی می باشد.

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
محله ی وحیدیه و هنرستان و اراضی پایین کوه
خبر قبلی
دستگیری ۲فرد متخلف به جرم صید غیر مجاز ماهی در رودخانه قزل اوزن طارم
مطالب مرتبط
دیدگاه‌ها

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بیشترین رأی
تازه‌ترین قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت