دستگیری اراذل اوباش با دستور ویژه دادستان زنجان در کمتر از ۲۴

دادستان مرکز استان زنجان گفت: با صدور دستور قضائی برای دستگیری اراذل اوباش در زنجان محل اختفای متهمان شناسایی و کمتر از ۲۴ ساعت دستگیر شدند .

به گزارش همدلی‌زنجان؛ بهروز عباسی با بیان این مطلب، اظهار کرد: در پی وقوع شرارت و ناامن سازی از سوی اراذل و اوباش معلوم الحال که موجبات ایراد خسارت مادی و تشویش اذهان عمومی همشهریان عزیز شده بود، دستورات لازم برای شناسایی و دستگیری این افراد صادر شد.

عباسی افزود :بعد از صدور دستور قضائی برای دستگیری اراذل اوباش در زنجان محل اختفای متهمان در کمتر از ۲۴ ساعت توسط ضابطین فراجا کشف و نسبت به انتقال آن مجرمین به بازداشتگاه فراجا در مرکز استان اقدام و جهت رسیدگی قضایی دستورات مقتضی صادرشد .

دادستان زنجان با اشاره به اینکه امنیت و آرامش مردم و شهروندان خط قرمز دستگاه قضایی استان است اظهار داشت: این امر مورد تاکید رئیس کل دادگستری استان نیز بوده ، لذا با مرتکبین بزه های خشن و مخلان امنیت عمومی برخورد های قانونی سختی صورت خواهد پذیرفت.

عباسی تاکید کرد : این اراذل و اوباش امشب شنبه ۴ اسفند ماه یک ساعت پیش دستگیر شدند بنابر این با قاطعیت اعلام می‌کنیم ، دادستانی زنجان هیچ‌گونه‌مماشاتی نسبت به بزهکاران و اراذل اوباشی که نظم و آرامش مردم را بهم بزنند، نخواهد کرد .

گزارش خطا / تخلف

نوع تخلف یا مشکل را مشخص کنید *
Select an option
توضیحات *
Fill out this field

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
تاکید نمایندگان استان زنجان بر تامین اعتبار طرح های آب و فاضلاب
خبر قبلی
تعزیر قاچاقچی کود شیمیایی در خدابنده
مطالب مرتبط

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بیشترین رأی
تازه‌ترین قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت
فهرست