براساس علم تغذیه تمام مواد غذایی به جز آب دارای کالری هستند. بنابراین باید میزان دریافت کالری روزانه ما براساس نیازمان باشد اگر بیش از این نیاز باشد منجر به اضافه وزن و به دنبال آن چاقی میشود.
به گزارش همدلیزنجان؛ ما باید طبق گایدلاینهای تغذیه دنیا روزانه ۲۵ تا ۳۰ درصد از انرژی روزانه خود را از گروه چربی و روغنها تامین کنیم. بنابراین چربی باید هر روز از طریق رژیم غذایی روزانه دریافت شود تا بدن برای ساخت یکسری از هورمونها و فعالیتهای خود که به چربی و به خصوص اسیدهای چرب نیاز دارند با مشکل مواجهه نشود.
متاسفانه یک فرهنگ غلط در بین مردم ما رواج دارد که غذاهای پرچرب زیاد مصرف میکنند. فست فود، پلو و خورشت با روغن زیاد، کره و خامه و سرشیر سرشار از چربی و اسیدهای چرب اشباع هستند که میتواند سلامت ما را به خطر بیندازد بنابراین باید مصرف غذاهای پرچرب را بسیار محدود کنیم.
باید توجه داشت هر گرم کربوهیدرات و پروتئین ۴ کیلو کالری انرژی دارد اما هر گرم روغن ۹ کیلو کالری انرژی دارد یعنی چیزی حدود دو برابر دو گروه غذایی قبلی. بنابران دریافت زیاد غذاهای چرب و استفاده بیش از حد روغن در پخت غذا که نتیجه نهایی آن یک غذای چرب است می تواند منجر به افزایش وزن شود و اگر همین روند الگوی غذایی غلط ادامه پیدا کند حاصل مصرف این غذاها چیزی جز بیماریهای مختلف نیست.
پس از امروز تصمیم بگیریم میزان روغن غذای خود را کمتر کنیم.