1. اخبار استان
  2. غرس نهال در شهرک صنعتی نوآوران زنجان

کد خبر: 8816

غرس نهال در شهرک صنعتی نوآوران زنجان

به مناسبت هفته منابع طبیعی و گرامیداشت روز درختکاری، مراسم غرس نهال در شهرک صنعتی نوآوران زنجان برگزار شد.

 

به گزارش “همدلی‌زنجان”؛ مراسم کاشت نهال در شهرک صنعتی نوآوران زنجان با حضور مدیرکل منابع طبیعی استان، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی و با همراهی دانش آموزان دبستان ریحانه آموزش و پرورش ناحیه ۲ زنجان برگزار شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی در حاشیه این مراسم گفت: منابع طبیعی نعمتی ارزشمند است که به عنوان یک امانت الهی باید در حفظ و نگهداری از آن کوشا بوده و به نسل آینده تحویل دهیم.
ایرج احمدی به نقش منابع طبیعی در زندگی بشر اشاره و تصریح کرد: همانگونه که منابع طبیعی عامل مهمی در زندگی سالم انسانها به حساب می آید، لذا انسانها نیز در حفط این نعمت الهی بایستی نقشی اساسی داشته و در صیانت از آن کوشا باشند و این رابطه دو طرفه را رعایت کنند.
وی فرهنگ سازی را عامل مهمی در ایجاد، حفظ و توسعه محیط زیست دانست و تصریح کرد: به همین دلیل امسال آیین روز درختکاری را با حضور نوآموزان برگزار کردیم تا از کودکی با فرهنگ کاشت نهال و حفظ منابع طبیعی و محیط زیست آشنا شوند.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود ایجاد فضای سبز در شهرکهای صنعتی استان را از برنامه های اولویت دار این شرکت عنوان کرد و اظهار داشت: این شرکت ایجاد فضای سبز در شهرک های صنعتی را به طور جدی پیگیری می کند و در همین راستا امسال اقدام به غرس ۴ هزار نهال در این شهرکهای استان نموده است.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد واحدهای صنعتی در کنار تولید به ایجاد فضای سبز و صیانت از منابع طبیعی اهمیت دهند.

گزارش خطا / تخلف

نوع تخلف یا مشکل را مشخص کنید *
Select an option
توضیحات *
Fill out this field

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
سامانه جامع آماری در استانداری زنجان راه‌اندازی می شود
خبر قبلی
نمایندگان زنجان طرح جامع رسانه های کشور را پیگیری کنند
مطالب مرتبط

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت
فهرست