1. اخبار استان
  2. کسب رتبه سوم استان زنجان در حجم سرمایه گذاری خارجی کشور

کد خبر: 23609

کسب رتبه سوم استان زنجان در حجم سرمایه گذاری خارجی کشور

رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان زنجان گفت: استان زنجان در نیمه نخست سال جاری توانست رتبه سوم به لحاظ حجم سرمایه گذاری خارجی مصوب در سطح کشور را به خود اختصاص دهد.

به گزارش همدلی‌زنجان؛ ناصر فغفوری با بیان این مطلب، اظهار کرد: هم اکنون ۱۵ واحد صنعتی در استان با سرمایه گذاری خارجی در حال فعالیت می باشند.

وی افزود: هم اکنون حجم سرمایه گذاری خارجی استان بالغ بر ۶۳ هزار و ۵۵۳ میلیارد ریال می باشد که زمینه اشتغال برای ۳ هزار و ۴۵ نفر فراهم نموده اند.

این مقام مسئول تصریح کرد: این واحدها در شهرستان های زنجان ، ابهر ، سلطانیه و ایجرود مستقر می باشند.

رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان با اشاره به محصولات تولیدی این واحدها گفت: محصولات کاغذی بهداشتی ، کنسانتره آهن ، شمش چدن ، آهن اسفنجی ، بازیافت فولاد و چدن ، شمش روی ، سیگارت و توتون ، انواع شمش فولادی ، کنسانتره مس ، انواع شوینده ، کنسانتره و گندله آهن و کیت های تشخیص طبی محصولات تولیدی این واحدها می باشند.

فغفوری خاطر نشان شاخت: عمده سرمایه گذاران خارجی استان از کشور های ترکیه ، چین ، آلمان و ژاپن می باشند.

 

گزارش خطا / تخلف

نوع تخلف یا مشکل را مشخص کنید *
Select an option
توضیحات *
Fill out this field

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
دستگیری باند سارقان خودرو با ۱۵ فقره سرقت در زنجان
خبر قبلی
امکان ثبت نام مسکن در تمام شهرهای استان زنجان ایجادشد
مطالب مرتبط

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت
فهرست