۲۲ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد اشتغال در سال ۱۴۰۳ برای استان زنجان در نظر گرفته شده است

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت:تسهیلات ایجاد اشتغال از طریق ۱۵ دستگاه اجرایی و نهاد حمایتی، کارپردازی و از طریق ۲۳ بانک عامل در استان به متقاضیان پرداخت می شود.

به گزارش همدلی‌زنجان؛ حسین محمدی گفت: تسهیلات اشتغال در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ در قالب جزء سه و چهار تبصره ۲ تعریف شده که سهم این استان در جزء چهار، ‌هشت هزار و ۱۶۴ میلیارد ریال و در جزء سه، ‌۱۲ هزار و ۹۰۵ میلیارد ریال است.

وی ادامه داد: میزان مبلغ پرداختی به هر متقاضی در قالب طرح های خویش فرمایی و کارفرمایی از هزار و ۵۰۰ میلیون تا سه هزار میلیارد ریال است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان به وضعیت تسهیلات اشتغالزایی تبصره ۱۸ مربوط به سال ۱۴۰۲ در استان اشاره کرد و گفت: منابع موسوم به جزء سه و چهار از طریق نهادهای حمایتی به متقاضیان پرداخت شد.

محمدی اظهار داشت: در سال گذشته، میزان منابع ابلاغی تسهیلات مربوط به جزء چهار به استان، پنج هزار و ۵۴۰ میلیارد ریال بود که مبلغ پنج هزار و ۲۴۰ میلیارد آن از طریق کمیته امداد، ‌بهزیستی، بنیاد برکت و صندوق نوآوری به متقاضیان پرداخت شد.

وی افزود: همچنین میزان منابع ابلاغی تسهیلات مربوط به جزء سه به استان ۱۱ هزار و ۳۹۰ میلیارد ریال بود که ۱۰ هزار و ۱۵۰ میلیارد آن به استان تخصیص یافت و تاکنون هفت هزار و ۳۱۰ میلیارد ریال آن از طریق بسیج سازندگی، ‌بنیاد علوی، ‌بنیاد کرامت، ‌قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه، سازمان زندان ها و سازمان امور عشایر و روستایی در اختیار متقاضیان قرار گرفت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: تسهیلات اشتغالزایی تبصره ۱۸ نقش موثری در تامین مالی طرح‌ها و پروژه‌های تولیدی، صنعتی، معدنی و خدماتی دارد و از شبکه بانکی استان انتظار می‌رود که پرداخت این تسهیلات را در اولویت قرار دهد.

برنامه ریزی برای ایجاد حدود ۱۲ هزار شغل جدید در زنجان

محمدی افزود: تعهد اشتغال استان در سال جاری ایجاد حدود ۱۲ هزار شغل است که از این میزان، ۴۰ درصد آن به دانش آموختگان اختصاص دارد که نسبت به میانگین کشوری ۲۵ درصد بالاتر است.

وی با بیان اینکه میزان اشتغالزایی استان در پنج ماهه اول امسال نگرانی هایی را ایجاد کرده است، گفت: متاسفانه از ابتدای سال جاری تاکنون، درصد ایجاد اشتغال برای دانش آموختگان استان پایین بوده است که امیدواریم این روند با پرداخت تسهیلات در بخش های مختلف شتاب بیشتری به خود بگیرد.

این مسئول با اشاره به شاخص های مهم در حوزه اقتصادی شامل اشتغال و نرخ بیکاری، ‌اظهار داشت: طبق گزارش های ارائه شده اشتغال استان در سال گذشته هم نقاط مثبت و هم نگرانی هایی داشته است.

وی با اشاره به نقطه مثبت اشتغال استان در سال‌ گذشته، گفت: بیشترین میزان اشتغال استان در سال گذشته بر پایه نرخ مشارکت اقتصادی در کشور بوده که این نرخ در استان نسبت به سه سال گذشته جهش مضاعفی داشته است.

معاون استاندار زنجان ادامه داد: نرخ مشارکت اقتصادی در استان طی سال گذشته ۵۰/۹ درصد و در میانگین کشوری ۴۱ درصد بوده که ۹/۹ درصد اختلاف داشته است.

وی با بیان اینکه این اختلاف کار را برای کسانی که می‌خواهند اشتغال ایجاد کنند سخت‌تر کرده است، اظهار داشت: نسبت اشتغال ایجاد شده و نرخ بیکاری استان نسبت به کشور عدد مطلوبی است.

محمدی با بیان اینکه ۵۰/۹ درصد جمعیت بالای ۱۵ سال استان را جمعیت فعال تشکیل می دهند، گفت:متقاضیان ایجاد اشتغال در استان نسبت به استان های دیگر بالاتر است و هر چقدر عدد تحقق اشتغال استان در سال جاری مطلوب برآورد شود، چون نرخ مشارکت استان افزایشی بوده است کار سخت‌تر خواهد بود.

گزارش خطا / تخلف

نوع تخلف یا مشکل را مشخص کنید *
Select an option
توضیحات *
Fill out this field

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
ایمن‌سازی مسیر تردد زائران اربعین حسینی در زنجان
خبر قبلی
 درخشش ۳ ورزشکار زنجانی در مسابقات رنکینگ کشوری بدمینتون
مطالب مرتبط

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت
فهرست