تنور داغ سوتلی چورگ( نون شیرمال) در هزاررود طارم + عکس

عکاس: عکس میهمان: مرتضي شيری

سوتلی چورگ( نون شیرمال)، از نان های محلی و خوشمزه در روستاهای استان زنجان است.

به گزارش همدلی‌زنجان؛ این نان از آرد، شیر، شکر و تخم مرغ تهیه می شود. در منطقه هزاررود طارم نیز بانوان سوتلی چورگ را در تنورهای قدیمی پخت می کنند.

 

خبر بعدی
آغاز فاز ۳ کارآزمایی بالینی واکسن ایران- کوبا در زنجان
خبر قبل
۶۸ نامزد شورای شهر زنجان رد صلاحیت شدند
فهرست