1. اخبار استان
  2. غذای سنتی زنجان ” پیازو”

کد خبر: 19811

غذای سنتی زنجان ” پیازو”

از غذاهای سنتی زنجان که شاید امروزه کمتر کسی به نحوه پخت آن آشنا باشد، اما در روزگاری نه چندان دور، مادران و بانوان با ذوقی خوش و با کمترین و سالم ترین مواد کوهی و طبیعی، غذایی فراهم می‌کردند که سردی شبهای زمستان را به خاطره‌ای خوش بدل می‌کرد.

به گزارش همدلی‌زنجان،  غذایی داغ و دلچسب، به نام پیازو که مناسب وعده شام بود.

پیازو مراحل پخت ساده‌ای دارد و مواد تشکیل دهنده آن عبارت است از: پیاز خرد شده – گردو – ماده خاصی به نام تورتا که عصاره روغن حیوانیست – ادویه – گوشت چرخ کرده – گوجه فرنگی خرد شده – رب گوجه فرنگی – عدس – لپه – برگه زردآلو – آلوچه و سیب زمینی.

در ابتدا پیاز، گردو را با روغن حیوانی سرخ کرده، سپس گوجه فرنگی و رب گوجه را به آن اضافه کرده و تفت می‌دهیم، مقداری آب به آن افزوده و و پس از جوشیدن مواد به آن آلو، زردآلو و سیب زمینی می‌افزاییم.

پس از یک ساعت غذای خوشمزه و لذیذ، اشکنه (پیازو) آمادهٔ صرف کردن است.

 

 

گزارش خطا / تخلف

نوع تخلف یا مشکل را مشخص کنید *
Select an option
توضیحات *
Fill out this field

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
معدن سرب و روی انگوران نخستین معدن گردشگری ایران+فیلم
خبر قبلی
ایران رکورد دار رشد تولید سالانه فولاد در سال ۲۰۲۰
مطالب مرتبط

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت
فهرست