۵طرح‌ صنعتی-اقتصادی استان زنجان به بهره‌برداری رسید+عکس+فیلم

پنج طرح مهم صنعتی- اقتصادی استان زنجان به صورت ویدئو کنفرانس با حضور رئیس جمهور، وزیر صنعت، معدن و تجارت و مقامات کشوری و استانی به صورت زنده افتتاح شد.

به گزارش همدلی‌زنجان،  در این مراسم حجت‌الاسلام حسن روحانی، رئیس جمهور اختصاص یک روز برای یک استان جهت افتتاح طرح های بزرگ صنعتی را نشان از اهمیت و رویکرد مترقی صنعتی استان زنجان برشمرد و اظهار کرد: بسیاری از طرح‌هایی که امروز افتتاح کردیم، عمده فعالیت‌ها برای این طرح‌ها در سال‌های ۹۷ و ۹۸ انجام شده است، یعنی ما در جنگ اقتصادی توانستیم این پروژه‌های بزرگ را به افتتاح برسانیم و امسال تاکنون ۳۰ طرح بزرگ صنعت و معدن افتتاح شده است و باز هم طرح‌های بزرگی داریم که تا پایان سال می‌توانیم به افتتاح برسانیم.

وی تاکید کرد: این آخرین بار و آخرین تلاش آنان بود و خوشبختانه به موفقیت نرسیدند و ملت ما به این موفقیت بزرگ دست پیدا کرد. بنده بسیار خوشحالم که امروز همه افتتاح‌ها متمرکز در یک استان بود چرا که معمولاً افتتاح‌های هفتگی در چند استان انجام می‌شود اما امروز همه افتتاح‌های ما مربوط به استان زنجان بود.

روحانی اظهار کرد: ما بسیار خوشحالیم که این طرح‌ها افتتاح شد و ۷ هزار میلیارد تومان طرح و پروژه افتتاح شده است که همه اینها توسط بخش خصوصی بوده است و دولت، بانک‌ها و در برخی از بخش‌ها صندوق برای کمک رسانی به این بخش استفاده شده است اما بخش خصوصی به میدان آمد و این کار بزرگ را به ثمر رساند. با افتتاح این پروژه‌ها بیش از ۱۷۰۰ نفر امروز مشغول به کار شدند.

 

رئیس جمهور یادآور شد: در دولت تدبیر و امید دو کار مهم انجام گرفته است، یکی آب در غرب کشور که میلیاردها متر مکعب آب استحصال شده است و غرب را از لحاظ کشاورزی و باغداری احیا خواهد کرد. همچنین در شرق کشور و در کویر خشک نیز در فاز اول کار بزرگی انجام شد و آن انتقال آب به سیرجان بود که امیدواریم مرحله بعدی آن افتتاح شود.  طرح آب در شرق کشور از مهمترین پروژه‌های اجراشده در دولت تدبیر و امید است.

وی تاکید کرد: امیدواریم بتوانیم در دولت تدبیر و امید دو طرح دیگر را شروع کنیم، یکی از خلیج فارس به استان خراسان جنوبی و رضوی و یک خط دیگر از خلیج فارس به سیرجان، یزد و اصفهان که تحول بسیار بزرگی در صنعت و معدن و اشتغال و آبادانی شرق کشور ایجاد می‌کند.

رئیس‌جمهور ادامه داد: کمتر سابقه از آغاز انقلاب اسلامی وجود دارد که ما مباحث را به دادگاه بین‌المللی لاهه ببریم. در این دولت ما تصمیم قاطع گرفتیم که در موارد اختلافی، بحث در مقابل آمریکا را به دادگاه لاهه بکشانیم.

وی اظهار داشت: در دادگاه بین‌المللی لاهه، ما یک رأی بسیار موفقی گرفتیم علی‌رغم آنکه آنان هزاران حقوقدان بزرگ را بسیج کرده بودند و آن رأی این بود که دادگاه لاهه رأی داد که آمریکا باید طبق یک دستور و قرار موقت همه تحریم‌ها را در امور انسانی بلافاصله قطع کند و کنار بگذارد.

روحانی اظهار داشت: تحول بسیار بزرگی در این هفت سال به وجودآمده است. تولید فولاد خام در سال ۹۲، ۱۵ میلیون تن بود و در سال ۹۸ به ۲۶ میلیون تن رسیده است. همچنین ظرفیت ما در این زمینه به ۳۸ میلیون تن رسیده است. در محصولات مختلف فولادی هم در سال ۹۲، ۱۶ میلیون تن ظرفیت داشته‌ایم و در سال ۹۸ به ۲۳ میلیون تن رسیده است. همچنین ۵۶ میلیون تن در بخش فولاد ظرفیت ایجاد شده است و کار بزرگی است و نشان می‌دهد که ما در صنایع معدنی، فولاد، مس و آلومینیوم شرایط بسیار خوبی داریم و پیشرفت‌های خوبی انجام شده است.

رئیس جمهور گفت: دشمنان سه سال است که جنگ را علیه کشور ما ایجاد کرده‌اند و سال هاست تحریم را علیه ایران اعمال می‌کنند و مردم بر آنان نفرین می‌فرستند. این دشمنان همان کسانی هستند که نمی‌خواستند انقلاب ما پیروز شود و هدف شان این بود که انقلاب اسلامی استقرار پیدا نکند و بارها تلاش کردند انقلاب را سرنگون کنند اما موفق نشدند.

۴۰ هزار میلیارد تومان پروژه صنعتی بزرگ در سطح کشور افتتاح می‌شود

علیرضا رزم حسینی، وزیر صنعت، معدن و تجارت در این مراسم گفت: تاپایان سال بالغ بر ۴۰ هزار میلیارد تومان پروژه صنعتی بزرگ در سطح کشور افتتاح می‌شود.

وی با بیان اینکه در ۱۰ ماهه امسال ۳۰ پروژه بزرگ صنعتی در دهه فجر در سطح کشور افتتاح شده است، گفت: بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است. در استان زنجان پنج طرح مهم اقتصادی با اشتغال یک هزار و ۷۶۸ نفر و میزان سرمایه گذاری بیش از هفت هزار میلیارد تومان به بهره برداری رسید و این تعداد طرح با مشارکت بخش خصوصی اجرا شده است.

وی تصریح کرد: کشورمان امروز صادر کننده فولاد است و روزگاری در این کشور وارد کننده فولاد بودیم و میلیاردها دلاربرای واردات فولاد هزینه می‌کردیم ولی امروز ایران رتبه ۱۰ جهانی تولید فولاد شده و صادر کننده فولاد هستیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ذخایر کشف شده در حوزه سنگ آهن بیش از پنج میلیارد تن است و امیدواریم اکتشاف جدید در سطح کشور صورت بگیرد و ذخایر بیشتری کشف شود و به سمت توجیه اقتصادی صنعت فولاد برویم.

رزم حسینی افزود: ایران در حوزه صنعت نساجی از دیرباز قدمت طولانی دارد و از نظر تکنولوژی این صنعت بسیار پیشرفته است و هم اکنون پنج هزار و ۸۱۳ واحد صنعتی نساجی در سطح کشور فعال است و این تعداد واحد تولیدی در تولید پارچه و پوشاک فعالیت می‌کنند و بیش از ۲۲۰ هزار نفر در حوزه نساجی کشور فعال هستند.

وی تصریح کرد: همچنین کشورمان در صنایع پلاستک وابسته بیش از هشت هزار و ۳۷۰ و احد فعال دارد و بیش از ۱۴۸ هزار و ۴۰۰ نفر در این صنعت مشغول به کار هستند.

 

۲ واحد صنعتی استان زنجان طی دو سال اخیر آغاز و به بهره‌برداری رسیده است

فتح اله حقیقی، استاندار زنجان نیز در این مراسم با بیان اینکه بهره برداری از پنج طرح صنعتی با سرمایه گذاری هفت هزار میلیارد تومان محقق شده است، اظهار کرد: عملیات طراحی و احداث دو واحد از این پنج واحد از سال ۹۷ و ۹۸ آغاز شد و اکنون به سرانجام رسید. سه طرح دیگر نیز تا سال ۹۷ فقط ۳۰ درصد پیشرفت داشت که عمده عملیات اجرایی آنها در دو سال گذشته انجام شد.

وی با بیان اینکه طی دو سال گذشته نقشه راهی با تکیه بر گفت و گو با بخش خصوصی، ایجاد پنجره واحد سرمایه گذاری و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، ترسیم شده است، تاکید کرد: طی سال گذشته ۱۵۶ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در استان زنجان محقق شده است.  زنجان در بهبود فضای کسب و کار و نرخ مشارکت اقتصادی به ترتیب رتبه‌های سوم و چهارم را کسب کرده است.

حقیقی با بیان اینکه طی سال گذشته ۱۵۶ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی در استان زنجان محقق شده است، ابراز داشت: شمار بیمه شدگان اجباری در استان در آذر سال گذشته ۱۱۰ هزار و ۹۸۳ نفر بود که این رقم در آذرماه امسال به ۱۱۶ هزار و ۴۲۷ نفر رسید که نشان از رونق اشتغال در استان دارد.

وی افزود: در همین مدت تعداد مستمری بگیران بیمه بیکاری نیز در استان از تعداد سه هزار و ۲۱۷ نفر در آذر سال گذشته به دو هزار و ۸۳۰ نفر در آذرماه امسال کاهش پیدا کرد.  دهه فجر امسال ۷۹۱ پروژه با اعتباری بالغ بر ۹ هزار و ۹۵۱ میلیارد تومان در زنجان افتتاح و یا کلنگ زنی می‌شود.

 

نخستین طرح مهم صنعتی استان زنجان، مجت بود که با ارائه گزارش مسئولان کشوری و استانی و با دستور رئیس جمهور، افتتاح شد. مجتمع فولاد البرز ناب آرش با ۷۰۰ نفر اشتغالزایی و حجم عملیات اجرایی یک میلیون تن شمش فولادی در شهرستان ابهر مستقر است.

 

پروژه بعدی مجتمع معدنی و صنعتی جهان نمو با سرمایه گذاری ۲۵۰۰ میلیارد ریال و اشتغالزایی ۱۵۰ نفر و حجم عملیات اجرایی ۲۵۰ هزار تن کنسانتره آهن بود که این واحد مهم اقتصادی استان زنجان نیز با دستور رئیس جمهور به صورت زنده در شهرستان سلطانیه به بهره برداری رسید.

 

شرکت اطلس جین بافت، طرح صنعتی و اقتصادی مهم دیگر استان بود که با میزان اشتغالزایی ۶۰۰ نفر با سرمایه گذاری ۱۰هزار میلیارد ریال و حجم عملیات اجرایی ۵۰ میلیون متر مربع پارچه جین به بهره برداری رسید.

 

شرکت نورد فولاد کاران افق با اشتغالزایی ۱۴۰ نفر و میزان سرمایه گذاری ۱۰هزار میلیارد ریال و حجم عملیات اجرایی ۴۵۰ هزار تن انواع کلاف صنعتی دیگر پروژه مهم صنعتی و اقتصادی استان زنجان بود که به بهره برداری رسید.

 

همچنین طرح سپهر پلاستیک پدیده با اشتغالزایی ۱۷۸ نفر و میزان سرمایه گذاری دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال و حجم عملیات اجرایی هشت هزار و ۷۵۰ تن انواع ظروف پت و پلاستکی به بهره برداری رسید.با بهره برداری از این تعداد طرح صنعتی برای بیش از یک هزار و ۱۷۸ نفر در استان اشتغال ایجاد می شود.

 

فیلم ۱

 

فیلم ۲

 

فیلم ۳

 

گزارش خطا / تخلف

نوع تخلف یا مشکل را مشخص کنید *
Select an option
توضیحات *
Fill out this field

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
معرفی ۵ طرح صنعتی افتتاح شده استان زنجان در دهه فجر+جزئیات
خبر قبلی
بایدن به برجام بازمی‌گردد؟
مطالب مرتبط

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت
فهرست