مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان گفت: با مشارکت سازمان مدیریت مدیریت و برنامه ریزی، اداره کل آموزش و پرورش، اداره کل راه شهرسازی استان زنجان، ۶۳ مدرسه با ۷۵۶ کلاس درس طی سه سال آینده در این استان ساخته می شود.
به گزارش همدلیزنجان، حسن مظفری در حاشیه انعقاد تفاهم نامه سه جانبه احداث این پروژه ها، اظهار کرد: این مدارس با توجه به کمبود به فضای آموزشی در شهر زنجان با تصویب شورای برنامه ریزی و توسعه در سطح نواحی زنجان ساخته می شود. اعتبار این پروژه ها از محل منابع استانی و ملی، اعتبارات راه و شهرسازی و درآمدهای حاصل از مولدسازی دارایی های آموزش و پروش استان تامین خواهد شد.
وی با بیان اینکه ما بیشترین کمبود فضاهای آموزشی دراستان را در شهر زنجان داریم، خاطرنشان کرد: با اجرای این پروژه ها مشکل کمبود فضاهای آموزشی در شهر زنجان رفع می شود.
مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با بیان این این مدارس در شهرک های گلشهر، پونک، شهرآرا، ثمین و کوی خرداد زنجان احداث خواهند شد، اظهار داشت: بیش از ۱۵ هزار دانش آموزش مقطع ابتدایی و بیش از ۱۰ هزار دانش آموز در مقطع های اول و دوم و متوسطه در این این شهرک ها ساکن هستند.
شایان ذکر است در سفر یک روزه وزیر آموزش و پروش به استان زنجان به صورت همزمان سه مدرسه شامل مدرسه ۹ کلاسه شادروان مهدوی، مدرسه ۱۰ کلاسه شادروان دکتر شقاقی و مجتمع آموزشی سردار شهید سلیمانی به بهره بردای رسیدند که برای ساخت و تجهیز این مدارس بیش ۱۰ میلیارد تومان هزینه شده است.
همچنین عملیات ساخت ۱۶ مدرسه جدید نیز با حضور وزیر آموزش و پرورش در زنجان آغاز شد.
گفتنی است هماکنون حدود ۲۰۰ هزار دانشآموز در ۲ هزارو ۵۵۰ مدرسه سطح استان زنجان مشغول به تحصیل هستند.