کد خبر: 36929

۲۳ باب خانه باغ غیرمجاز تخریب شد

فرمانده انتظامی شهرستان زنجان از تخریب ۲۳ باب خانه باغ غیرمجاز احداث شده در اراضی کشاورزی خبر داد و گفت: با نظارت ماموران مراتب تخریب به وضعیت سابق اعاده شد.

به گزارش همدلی‌زنجان؛ سرهنگ محمد مهدیخانی با بیان این مطلب، اظهار کرد: در راستای حفظ و صیانت از اراضی کشاورزی و جلوگیری از تغییر کاربری؛ با هرگونه ساخت و ساز غیر مجاز برخورد قانونی در دستور کار پلیس است.

وی افزود: در این راستا عوامل یگان امداد این فرماندهی با همکاری اداره جهادکشاورزی پس از شناسایی ساختمان‌های ساخته شده غیرمجاز و با اخذ دستور قضایی نسبت به تخریب ۲۳ باب خانه باغ، احداث شده زمین‌های کشاورزی اقدام کردند.

سرهنگ مهدیخانی تصریح کرد: با اخذ دستور قضائی و نظارت ماموران ۲۳ باب خانه باغ غیرمجاز در سطح حاشیه‌ای شهرستان زنجان تخریب و به وضعیت سابق اعاده شد.

فرمانده انتظامی شهرستان زنجان از مردم خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این زمینه، مراتب را به ۱۱۰ اطلاع دهند.

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
بخشش محکوم به قصاص توسط اولیاء دم در زنجان
خبر قبلی
مزاحمین به نوامیس در اسلام آباد دستگیر شدند
مطالب مرتبط
دیدگاه‌ها

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بیشترین رأی
تازه‌ترین قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت