10 بیمار کرونایی دیگر در استان زنجان فوت شدند

با جان باختن 10 بیمار کرونایی دیگر طی 24 ساعت اخیر، تعداد فوتی‌های کرونایی استان زنجان به ۸۲۶ تن رسید.

به گزارش “همدلی‌زنجان”؛  براساس اعلام دبیرخانه ستاد دانشگاهی پیشگیری و کنترل ویروس کرونای دانشگاه علوم پزشکی زنجان، از ظهر دیروز تا کنون ۴۰ نفر به آمار مبتلایان به کرونا ویروس بستری شده در استان زنجان افزوده شده است.

ازآغاز شیوع کرونا تاکنون ۱۵ هزار و ۸۸۰ نفر به علت ابتلا و یا مشکوک بودن به این ویروس در مراکز درمانی استان نمونه برداری یا بستری شده اند. متاسفانه از ظهر دیروز تاکنون با جان باختن ۱۰ تن دیگر آمار جان باختگان کرونایی استان به ۸۲۶ نفر رسید.

از مجموع بیماران مبتلا به این ویروس هم تا به امروز ۴ هزار و ۴۰۴ نفر با بهبودی کامل از بیمارستان ترخیص شده اند. در استان زنجان هم اکنون ۶۵۴ نفر هم به علت ابتلا به ویروس کرونا درمراکز درمانی بستری هستند.

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
اطلاعيه شماره1 کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا
خبر قبلی
سامانه بارشی فعال وارد استان زنجان می‌شود
مطالب مرتبط
دیدگاه‌ها

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بیشترین رأی
تازه‌ترین قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت