رئیس دانشگاه علوم پزشکی،خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان با اشاره به آمار مبتلایان به بیماری کرونا، گفت: آمار مبتلایان بیماری کرونا در استان زنجان به 893 نفر رسید.
به گزلرش همدلیزنجان؛ پرویز قزلباش با بیان این مطلب، اظهار کرد:طی 24 ساعت گذشته آمار مبتلایان به کرونا-ویروس در استان زنجان، مطابق با نتایج آزمایشگاهی به میزان 10 نفر گزارش شده است.
وی با بیان اینکه مجموع آمار بستری شده از ابتدا تا کنون دراستان زنجان به میزان 2 هزار و 555 نفر بوده است، افزود: آمار بستری فعلی در بیمارستان های استان به میزان 336 نفر است. همچنین مجموع ترخیصی های استان نیز تا کنون707 نفر بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با اشاره به میزان فوتی ها در استان زنجان، گفت: مجموع فوتی های استان زنجان از مجموع مبتلایان به ویروس کرونا 92 نفر بوده است.












