توجه به مناطق محروم زنجان، شو تبلیغی یا استراتژی پایدار؟

امروز جلسه رسمی شورای اسلامی شهر زنجان برگزار شد و برخی از اعضای شورای اسلامی شهر زنجان بر ضرورت  توجه به مناطق محروم زنحان در بودجه ۱۴۰۰ شهرداری زنجان تاکید کردند.

به گزارش همدلی‌زنجان؛ اعضای شورا به عنوان نمایندگان مردم در پارلمان شهری، طبق روال معمول بر ضرورت توجه به مناطق محروم سخن می گویند که متاسفانه به دلیل تعارض سخن تا عمل مردم شهر به این لفاظی های بدون استراتژی باوری ندارند.

عباس راشاد، رئیس شورای اسلامی شهر زنجان در یکصد و سی و یکمین جلسه رسمی و علنی طی سخنانی با اشاره به مطالعه و تطبیق بخشنامه بودجه ۱۴۰۰ با بودجه پیشنهادی شهرداری، گفت: در حال حاضر انتظار آغاز عملیات اجرایی المان ۱۵ خرداد را داریم. در شرایطی که شهر زنجان با چالش بودجه ای مواجه بوده، بخش عمده ای از تامین زیرساخت های عمرانی محقق نشده و تحقق بودجه نیز شفاف نیست! اجرای یک المان به عنوان یکک رویکرد زیباشناسانه در میدانی المان قدیمی داشت خود گویای ادعای اعضای شورا بر توجه به مناطق محروم است!

رزاق محمدی، نائب رئیس شورای اسلامی شهر زنجان نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه بودجه ۹۹ با فراز و نشیب های زیادی همراه بوده است، گفته: با توجه به حذف برخی پروژه ها، امیدواریم موارد خصوصا در مناطق محروم طی ردیف های اعتباری بودجه پیشنهادی سال آینده پیش بینی و ارائه گردد.

اینکه رئیس کمیسیون عمران شورا اظهار امیدواری برای توجه به مناقع محروم می کند، خود مصداقی بر رویکرد تبلیغی اعضای شورا است. رئیس یک کمیسیون آنهم با جنس عمرانی، خود در کمیسیون تخصصی باید طرح و سند توسعه ای برای شناسایی مشکلات مناطق محروم ارائه و برنامه های عملیاتی برای بهبود وضعیت آن ها را ارائه کند! رویکردی که در سال های اخیر دنبال نشده است.

تدوین بودجه شهرداری زنجان و بررسی آن توسط شورا، باید با لحاظ صاحب نظران در بخش های مختلف و گرفتن نظر مردم همراه باشد. اما اگر شما جزئیات بودجه را به عنوان نماینده افکار عمومی از شورا طلب کنید، نامحرم خواهید بود و جزئیات محرمانه! هزینه پول مردم شهر زنجان و پول بیت المال برای چه کسانی محرم و چه کسانی نامحرم است؟

 

ساز و کارهای نظارتی بر پروژه های عمرانی

منصور مرادلو، دیگر عضو شورای اسلامی شهر طی سخنانی گفته است: نظارت بر روند اجرای پیور راسته بازار، بیمه رانندگان تاکسی، چگونگی بازگشایی خیابان امانی در فاز یک گلشهر و تعیین تکلیف برای تهاتر ساختمان نیمه کاره پشت مسجد امام علی (ع) در آزادگان جهت بهره برداری با کاربرد فرهنگی و ورزشی باید مورد توجه قرار گیرد.

موضوع نظارت بر اجرای پروژه های عمرانی با مچ گیری متفاوت است، شورا به عنوان سیاستگذار باید ساز و کارهای نظارتی بر بهبود وضعیت نظارت بر پروژه های عمرانی را دنبال کند.

 

توسعه فرهنگی نیازمند مهندسی فرهنگی هوشمندانه

نصیری، عضو شورای اسلامی شهر نیز به تثبیت و آسیب پذیر نبودن بودجه ۱۴۰۰ تاکید کرد و گفت: نظارت در پروژه های اجرایی سطح شهر ضرورت دارد همچنین ارتقاء فرهنگ شهروندی خصوصا در بحث آرامستان با توجه به شیوع و گسترش ویروس کووید ۱۹، باید مورد توجه اساسی قرار گیرد.

ارتقای فرهنگ عمومی نیازمند سند راه فرهنگی، اجتماعی است که در شهرداری زنجان وجود ندارد. شورا هم به عنوان سیاستگذار در سال های اخیر صرفا موردی و پراکنده سیاستگذاری کرده است. سفارش برخی نهادها برای استفاده از اعتبارات فرهنگی مشکلی از مشکلات فرهنگی زنجان را برطرف نخواهد کرد. توسعه فرهنگی نیازمند مهندسی فرهنگی هوشمندانه است که هم سیاستگذار هوشمند می خواهد هم مجری هوشمند!

 

آغاز عملیات اجرایی المان ۱۵

حبیب یگانه، شهردار زنجان درخصوص آغاز عملیات اجرایی المان ۱۵ خرداد گفت: درحال حاضر باتوجه به اعلام برآورد اولیه فهرست بهای اجرایی از سوی کارفرما، بلحاظ شرایط اقتصادی حاکم در روند افزایش قیمت مصالح و …، نیاز به بروز رسانی مبلغ اعلام شده و تایید نهایی آن داریم.

 

 

گزارش خطا / تخلف

نوع تخلف یا مشکل را مشخص کنید *
Select an option
توضیحات *
Fill out this field

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
محورهای مواصلاتی زنجان لغزنده و مه آلود است
خبر قبلی
موافقت نمایندگان با اصلاح ساختار بودجه کشور + متن کامل
مطالب مرتبط

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت
فهرست