1. اخبار استان
  2. روایت بزرگترین خیریه شهر زنجان از زبان دکتر جمشید وفا

کد خبر: 33517

روایت بزرگترین خیریه شهر زنجان از زبان دکتر جمشید وفا

جمشید وفا چشم پزشکی که سال‌هاست مردم او را به نام پزشک معتمد و حاذق در این عرصه میشناسند؛ شخصی که از سال ۴۹ در این عرصه فعال است و پس از فارغ التحصیلی به زنجان آمده و فعالیت خود را در این رشته آغاز کرده است.

به گزارش همدلی‌زنجان؛  به گفته خودش از ابتدای فعالیت پزشکی‌اش با خیریه ها همکاری داشته است که بزرگترین آن موسسه خیریه ولیعصر(عج) زنجان است که از سال ۶۳ فعالیت خود را آغاز کرده است؛ در شرایطی که ایران درگیر جنگ بود و نیاز به تخت بیمارستانی به شدت در استان احساس می‌شد، این خیریه ولیعصر (عج) بود که در کنار مردم جنگ دیده بود.

آقای دکتر از همان ابتدای تاسیس خیریه برایمان بگویید؟
تاسیس موسسه خیریه ولیعصر(عج) برمی‌گردد به زمانی که در زنجان یک خیریه بیشتر نداشتیم و کشور به شدت درگیر جنگ بود و کشور از لحاظ مصالح ساختمانی و تجهیزات پزشکی در مضیغه بود.
در استان هم در سال ۶۳ حتی یک درمانگاه بخش زنان وجود نداشت و تنها بخشی که به صورت تخصصی برای زنان فعالیت داشت؛ درمانگاه حکیم هیدجی بود و زنجان اصلا تاسیسات بیمارستانی نداشت.
در این شرایط موسسه خیریه ولیعصر (عج) با حضور عده‌ای خیرین، معتمدین بنام شهر و پزشکان با هدف افزایش زیرساخت‌های درمانی و بیمارستانی شروع به کار کرد.

بیمارستان ولیعصر (عج) چطور ساخته شد؟
کار خیر همیشه پیش رونده بوده و خوشبختانه از همان روزهای اول مردم پای کار آمدند و با مساعدت و همراهی خیرین بیمارستان ولیعصر (عج) تاسیس شد.
با تاسیس بیمارستان تصمیمات مربوط به اداره آن اتخاذ شد و تصمیم مشورتی بر این بود که همانند شهرهای دیگر بیمارستان تحویل دولت نشده و توسط خیرین اداره و رئیس بیمارستان هم از خیریه باشد.
یکی دیگر از شروط تحویل بیمارستان به دولت هم این بود که گزارش کارکرد سالانه آن به خیریه ارائه شود تا در جریان آخرین اقدامات بیمارستان قرار بگیرند.

بیمارستان ابتدا با چه بخشی شروع به کار کرد؟
خب ببینید بیمارستان در ابتدای کار یک بخش زنان داشت؛ چون استان به لحاظ زیرساخت‌های بیمارستانی در بحث زایمان مشکل داشت و قبل از ساخت بیمارستان ولیعصر (عج) حمل بار روی پتو و در روی زمین انجام می‌شد؛ به خاطر همین احساس نیاز تصمیم بر این شد که ابتدا از این لحاظ زیرساخت‌ها را آماده کنیم.

پس از آن به تدریج بخش اطفال و داخلی نیز به بیمارستان اضافه شد و با کمک مردم و خیرین تجهیزات این بخش‌ها نیز تکمیل شد.

در همان ماه‌های ابتدایی آغاز به کار بیمارستان یکی از خیرین که در بیمارستان بستری بود به قدری به امورات خیریه علاقه مند شد که تقبل کرد همه هزینه‌های بخش چشم پزشکی را پرداخت کند و این بود که بخش چشم پزشکی نیز به بیمارستان اضافه شد؛ این خیر مرحوم حاج حسن نجفی نام داشت.
در ادامه کار موسسه خیریه مجتمع پزشکی ولیعصر (عج) بیمارستان را تحویل دانشگاه علوم پزشکی داد؛ و از اداره بیمارستان کنار نکشید و در این موضوعات نیز کمک حال بود؛ چون رئیس بیمارستان عضو هیئت امناء موسسه خیریه ولیعصر(عج) بود.

در طول ۴۰ سالی که مجمع فعالیت دارد؛ اتفاقات خوبی رخ داده و اداره بیمارستان به صورت مشترک انجام شده و برای برخی امورات از نظر معتمدین نیز استفاده می‌شود.
البته باید این را هم اضافه کنم که مالکیت مجتمع آموزشی درمانی ولیعصر (عج) هم برای موسسه خیریه ولیعصر(عج) است و در بسیاری از موارد دانشگاه با نظر خیریه آن را اداره می کند.

به نظر شما چرا خیریه ولیعصر (عج) شناخته شده نیست؟
ببینید هیات امنای این بیمارستان هیچ وقت به دنبال شناخته شدن نبودند و ما بیشتر به دنبال افزایش زیرساخت‌های بیمارستانی برای حل مشکلات مردم بودیم؛ در حالی که استان از این نظر مشکل داشت.
اما خب آنطور که باید و شاید مجتمع شناخته نشده است در حالی که موسسه خیریه مجتمع پزشکی ولیعصر (عج) بزرگترین خیریه شهر است؛ اما تبلیغات آن در حد اقداماتی نیست که انجام شده است.

الان در کدام بخش نیازمند همراهی مردم و خیرین هستید؟
در حال حاضر در بخش مغز و اعصاب مشکلات زیادی داریم و امیدواریم با همراهی خیرین بتوانیم این مسائل را حل کنیم؛ البته حل همه مشکلات به دست مردم مقدور نیست.
بنابراین از دولت انتظار داریم با توجه به زیرساخت‌هایی که ایجاد شده دولت کمک بیشتری به بیمارستان و بخش درمان شهر کند.

گزارش خطا / تخلف

نوع تخلف یا مشکل را مشخص کنید *
Select an option
توضیحات *
Fill out this field

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
نرخ جدید کرایه تاکسی، اتوبوس و ون در زنجان
خبر قبلی
نگاهی به جایگاه حمل و نقل زنجان در برنامه هفتم توسعه (۲)
مطالب مرتبط

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت
فهرست