تعیین قطعات متقاضیان نهضت ملی مسکن در کوی ارم زنجان 

مراسم قرعه‌کشی و تعیین قطعات متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن کوی ارم زنجان با حضور نمایندگان دستگاه‌های نظارتی، مسئولان اداره‌کل راه و شهرسازی استان و نمایندگان متقاضیان برگزار شد.

به گزارش همدلی‌زنجان؛ روز چهارشنبه مراسم قرعه‌کشی و تعیین قطعات متقاضیان نهضت ملی مسکن در کوی ارم زنجان با حضور نماینده دفتر بازرس برگزاری مراسم قرعه‌کشی و تعیین قطعات متقاضیان نهضت ملی مسکن در کوی ارم زنجانی و امور حقوقی استانداری زنجان، نماینده صدا و سیمای استان زنجان،  رئیس اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات اداره‌کل راه و شهرسازی استان، مدیرعامل نهضت ملی مسکن در غرب، رئیس اداره برنامه‌ریزی مسکن و بازآفرینی شهری، معاون فنی و اجرایی کارگزاری، نماینده حراست و جمعی از نمایندگان متقاضیان نهضت ملی مسکن در سالن جلسات اداره‌کل راه و شهرسازی استان برگزار شد.

رئیس اداره برنامه‌ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان در این مراسم،گفت: در ادامه روند واگذاری اراضی طرح نهضت ملی مسکن و مطابق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، تاکنون برای ۵۹۸ گروه چهارنفره شامل دو هزار و ۳۹۲ متقاضی در سایت کوی ارم، فرآیند قرعه‌کشی و تعیین قطعات انجام شده است.

بهزاد کردلو، با اشاره به اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت،تاکید کرد: تاکنون نیز برای هزار و ۷۹۶ متقاضی در قالب گروه‌های دونفره، قرعه‌کشی انجام و قطعات مربوطه تعیین شده است.

وی با بیان اینکه امروز، قرعه‌کشی کاملا به  صورت نرم‌افزاری و با حضور نهادهای نظارتی انجام شد، گفت: در این مرحله فرآیند قرعه کشی قطعات در  ۲۰۳ گروه چهارنفره برای ۸۱۲ متقاضی تعیین شد.

رئیس اداره برنامه‌ریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی استان زنجان ، همچنین از اجرای بخشی از پروژه‌های سایت کوی ارم  در قالب  پیمانکار ساخت خبر داد و تصریح کرد: در این بخش، دو هزار و ۸۲ واحد مسکونی با متراژهای بزرگ و کوچک و بر اساس نظرسنجی و انتخاب متقاضیان، توسط پیمانکار احداث خواهد شد.

کردلو، با تاکید بر شفافیت و سلامت فرآیند قرعه‌کشی ،ابراز کرد: نتایج این مرحله از قرعه‌کشی طی هفته آینده به اطلاع متقاضیان خواهد رسید

تبلیغ در همدلی
خبر قبلی
طرح محله‌محوری موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود
مطالب مرتبط
دیدگاه‌ها

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بیشترین رأی
تازه‌ترین قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت