با افزایش فزاینده آمار مربوط به مبتلایان بیماری کووید۱۹ در استان زنجان و به ویژه در شهر زنجان که موجب ورود استان زنجان به وضعیت هشدار شده است، نیازمند اطلاع رسانی دقیق و بازنمایی واقعی از شرایط فعلی برای مردم در جهت ایجاد پروتکل های بعداشتی هستیم!
به گزارش همدلیزنجان؛ در همین حال روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی نشست های مشترک هم اندیشی نیز با رسانه های استان برگزار و همکاری لازم برای تهیه گزارش های رسانه ای را اتخاذ کرده است. در همین راستا تیم خبری همدلی زنجان با هماهنگی حراست بیمارستان ولیعصر (عج) زنجان و روابط عمومی داشنگاه علوم پزشکی استان در بیمارستان ولیعصر(عج) جهت تهیه گزارش خبری حضور پیدا کرد که در کمال تعجب مدیران این بیمارستان همکاری لازم را نکردند.
هرچند خبرنگار همدلیزنجان به کیانوش کفشچی معاون بیمارستان در غیاب رئیس، هماهنگی کرد و به وی عنون شد که با روابط عمومی دانشگاه هماهنگی شده و حراست نیز در محل حضور داشت، وی گفت که صرفا باید مصطفی محمدی، رئیس حوزه ریاست دانشگاه دستور این اقدام را بدهد! حتی وی تلویحا گفت اگر خود روابط عمومی نیز بخواهد وارد بیمارستان شود باید با اجازه مسئول یاد شده باشد!
هرچند با مصطفی محمدی نیز تماس برقرار شد و وی در جلسه حضور داشت اما تحرکی برای هماهنگی در بین مسئولان ایجاد نشد و در یک حرکت انفعالی و واگرایانه حاضر به همکاری نشدند.