اموال ۱۴ نفر در زنجان به نفع جمهوری اسلامی مصادر شد

رئیس کل دادگستری استان زنجان گفت: در جریان حوادث دیماه 1404حدود یک هزار پرونده در دادگستری استان زنجان تشکیل شده که بخش عمده آن ها رسیدگی و تعیین تکلیف شده است. در این میان ۹۲ پرونده  در خصوص همکاری با رژیم صهیونیستی بوده و طی احکامی اموال ۱۴ نفر در زنجان به نفع جمهوری اسلامی مصادر شد.

به گزارش  همدلی‌زنجان؛ حجت‌الاسلام علی فرجی برحق در نشست خبری به مناسبت هفته قوه قضائیه با بیان این مطلب، اظهار کرد: بر اساس دستور‌های رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور، پرونده‌های مربوط به متهمان همکاری با رژیم صهیونیستی با دقت در حال رسیدگی است.

فرجی برحق افزود: در ۱۴ فقره از مجموع پرونده‌ها اموال متهمان شناسایی شده و برای رسیدگی و صدور حکم ضبط اموال به دادگاه اصل ۴۹ قانون اساسی ارسال شده است.  طبیعی است که افراد مجرم از این برخورد‌های قانونی ناراضی باشند، اما از منظر دستگاه قضایی امنیت، آثار آن و آرامش هموطنان اهمیت دارد و باید با این افراد برخورد لازم انجام شود.

رئیس کل دادگستری استان زنجان ادامه داد: رعایت اصول در برخورد‌ها به دو مرحله تقسیم می‌شود، مرحله اول اعتقادی و اخلاقی و مرحله دوم قانونی و مقرراتی است که با رعایت تناسب جرم و مجازات انجام می‌شود. برخی از این افراد آزاد یا زندانی می‌شوند و برخورد دستگاه قضایی با مرتکبان بر اساس قانون و تناسب با عمل ارتکابی است.

فرجی برحق با بیان اینکه ما مجریان قانون هستیم، افزود: حضور مستمر دادستان و قضات در زندان و دیدار با دستگیرشدگان از همان روز‌های نخست انجام می‌شد و دستگیرشدگان از طریق تلفن با خانواده خود در ساعات اولیه گفت‌و‌گو و ارتباط داشتند که این حق مسلم و مبرهنی بود.

وی اضافه کرد: بخشی از این اتفاقات و حوادث از سوی رسانه‌های خارجی و شبکه‌های ماهواره‌ای رقم خورد که با ایجاد یأس و ناامیدی در جامعه و میان جوانان برای سوءاستفاده تلاش می‌کردند.

رئیس کل دادگستری استان زنجان به نقش رسانه‌ها در مقابله با دشمن اشاره کرد و گفت: دشمنان از ابتدای انقلاب به دنبال تخریب نظام و انقلاب‌اند و مقابله با آنها نیازمند جهاد تبیین و آگاه سازی بیشتر از سوی رسانه‌های داخلی است تا جلوی ایجاد اغتشاشات و تاثیرات منفی عملیات رسانه‌ای دشمنان گرفته شود.

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
ظرفیت ۳۲۰ نفری قطار ویژه برای اجتماع باشکوه «یوم‌العباس» زنجان
خبر قبلی
پیشرفت ۶۰ درصدی فاز نخست نیروگاه خورشیدی لیل‌آباد
مطالب مرتبط
دیدگاه‌ها

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بیشترین رأی
تازه‌ترین قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت