مدیرکل کمیته امداد استان زنجان:

توسعه خدمات الکترونیکی، دسترسی مددجویان و خیران را تسهیل کرده است

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان گفت: توسعه خدمات الکترونیکی، دسترسی مددجویان و خیران را تسهیل کرده است.

به گزارش همدلی‌زنجان؛ جعفر روشن سرشت ضمن تبریک روز ملی فناوری اطلاعات اظهار کرد: توسعه سامانه‌های هوشمند و ارائه خدمات الکترونیکی، نقش مهمی در افزایش سرعت، دقت و شفافیت خدمات‌رسانی به مددجویان و خیران داشته است.

وی با بیان اینکه کمیته امداد بخش قابل توجهی از خدمات خود را در بستر الکترونیک ارائه می‌دهد، افزود: راه‌اندازی سامانه‌های مختلف موجب شده است تا متقاضیان و نیکوکاران بتوانند بسیاری از خدمات را بدون مراجعه حضوری دریافت کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با اشاره به آمار درخواست‌های ثبت‌شده در سامانه‌های الکترونیکی این نهاد گفت: تاکنون ۲۴۸ هزار و ۷۶۵ درخواست در سامانه سها، ۵ هزار و ۵۳۴ درخواست در حوزه اشتغال ، ۴۲۷ درخواست در سامانه اکرام، یک هزار و ۶۷۱ مورد خدمت در بخش راهنیکان و ۷ هزار و ۸۶۱ درخواست در حوزه مالی (سما) ثبت و رسیدگی شده است.

وی همچنین به راه‌اندازی پلتفرم هوشمند جمع‌آوری کمک‌های مردمی، سامانه صندوق صدقات و صدور رسید و سایر بسترهای الکترونیکی اشاره کرد و گفت: این سامانه‌ها با هدف تسهیل مشارکت خیران، افزایش شفافیت و ارتقای کیفیت خدمات طراحی و اجرا شده‌اند.

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان درباره سامانه «سها» نیز اظهار داشت: تمامی مراحل مربوط به درخواست‌های نیازمندان، از ثبت‌نام و تشکیل پرونده تا بررسی، تأیید، پذیرش، ارائه خدمت و اعلام نتیجه، از طریق این سامانه و در کانال شخصی مددجویان انجام می‌شود.

وی افزود: سامانه حیات نیز با هدف تشکیل پرونده‌های اشتغال، ارائه خدمات کارآفرینی و توانمندسازی مددجویان راه‌اندازی شده و سامانه اکرام نیز امکان ثبت‌نام حامیان، احراز هویت و واریز مستقیم کمک‌ها به حساب فرزندان و خانواده‌های تحت حمایت را بدون واسطه فراهم کرده است.

و همچنین سامانه راهنیکان که با ایجاد شبکه بر خط و مردمی خیر و احسان برای مراکز نیکوکاری مردمی و خیریه های خصوصی امکان ارائه خدمات آنلاین احسان و نیکوکاری به نیازمندان محلات را فراهم نموده است . مدیرکل کمیته امداد استان زنجان با تبریک روز ملی فناوری اطلاعات ، بر استمرار توسعه خدمات هوشمند، کاهش مراجعات حضوری و بهره‌گیری از ظرفیت فناوری‌های نوین برای ارائه خدمات بهتر به جامعه هدف و نیکوکاران تأکید کرد.

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
فعالان اقتصادی حساب‌های بانکی خود را به استان منتقل کنند
خبر قبلی
تعیین قطعات متقاضیان نهضت ملی مسکن در کوی ارم زنجان 
مطالب مرتبط
دیدگاه‌ها

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بیشترین رأی
تازه‌ترین قدیمی‌ترین
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت