با شروع این پُست در مورد مواد غذایی توصیه شده برای سم زدایی صحبت خواهیم کرد.
افراد زیر با دقت بیشتری این پُست و پُستهای بعدی را مطالعه نمایند:
۱. کارگران کارخانه های شیمیایی و آلوده
۲. افراد با کبد چرب
۳. افراد ساکن کلانشهرهای با آلودگی هوا
۴. تمامی افرادی که نیاز به سم زدایی دارند!
فرایند سم زدایی در دو مرحله به نام های فاز ۱ و فاز ۲ انجام می گیرد. در فاز یک ترکیبات بیگانه برای بدن به مواد کم خطر تبدیل شده و در فاز ۲ به فراورده های قابل دفع از بدن تبدیل می شوند.
جهت پیشگیری و تقویت سم زدایی ایزوتیوسیاناتهای موجود در #خانواده_کلم، #شاهی، #خردل و همچنین ترکیبات ارگانوسولفوره موجود در #پیاز، #تره_فرنگی و #موسیر و همچنین #لبنیات_پروبیوتیک گزینه های مناسبی می باشند.
روزانه حداقل یک فنجان از سبزیهای گروه کلم را مصرف نمایید.
آب سبزی های تازه از جمله گشنیز، چغندر، جعفری، زنجبیل، هویج و کرفس در سم زدایی موثر میباشند
مصرف مواد غذایی حاوی گوگرد مانند تخم مرغ، سیر و پیاز بسیار موثر است.
چای های گیاهی که حاوی ریشه قاصدک، پوست درخت دارچین، دانه هل، شیرین بیان و زنجبیل می باشد می تواند موثر واقع شود.
مصرف چند حبه سیر در روز می تواند سم زدایی را تقویت نماید.