1. اخبار استان
  2. نگاهی به وضعیت صنعت زنجان در ۴ ماهه نخست ۹۸

کد خبر: 11178

نگاهی به وضعیت صنعت زنجان در ۴ ماهه نخست ۹۸

بیشترین تعداد پروانه بهره برداری صادره در بین استان های کشور مربوط به اصفهان و آذربایجان شرقی با ۱۸۰ و ۱۷۱ فقره و کم ترین با ۹ فقره مربوط به بوشهر بوده است. بالاترین میزان سرمایه گذاری در پروانه بهره برداری مربوط به تهران با سهم ۲۴ درصدی از کل کشور بوده است.

تعداد جوازهای واحدهای صنعتی صادره استان زنجان در چهارماه سال جاری به میزان ۲۸۲ فقره بوده که این میزان در چهار ماهه سال گذشته ۱۹۲ فقره بوده است. تعداد جوازها دارای رشد بیش از ۴۶ درصدی بوده است.

به گزارش همدلی‌زنجان؛ اشتغال مجوز جوازهای صادره در سال جاری طی چهار ماه نخست، ۶ هزار و ۹۶ بوده که دارای رشد بیش از ۳۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است. بیشترین جواز تاسیس در استان های سمنان، یزد و خراسان رضوی به ترتیب ۸۷۳، ۸۳۵ و ۶۴۸ فقره صادر شده است.

در چهار ماهه نخست سال جاری تعداد ۸ هزار و ۳۵۵ فقره جواز تاسیس با پیش بینی سرمایه ۹۷۰ میلیارد و ۲۴۸ میلیون تومان و پیش بینی اشتغال ۲۰۰ هزار و ۹۷۲ نفر صادر شده است. مقایسه ارقام فوق با مدت مشابه سال گذشته نشان می دهد که افزایش ۲۴.۱ درصدی در تعداد و ۲۶.۳ درصدی دز سرمایه گذاری و ۳۱.۲ درصدی در اشتغال محقق شده است.

پروانه بهره برداری واحدهای صنعتی استان زنجان در چهار ماهه سال جاری ۳۷ فقره بوده که این میزان در مدت مشابهه سال گذشته ۲۳ مورد بوده است. اشتغال این مجوزها در آمار سال جاری ۴۶۰ نفر پیش بینی شده بودکه این میزان با رشد ۴۳ درصدی نسبت به سال گذشته همراه بوده است.

وضعیت استان های همسایه زنجان نیز گویای این واقعیت است که استان قزوین با ۱۰۹ پروانه بهره برداری در چهار ماهه سال جاری که ۲ هزار و ۲۸۰ نفر اشتغال پیش بینی شده آن بوده علاوه بر رشد شاخص ها نسبت به سال گذشته وضعیت بسیار بهتری نسبت به استان زنجان دارد.

تعداد پروانه های بهره برداری استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، گیلان و همدان نیز به ترتیب ۱۷۱، ۸۰، ۳۳، ۳۸ و ۲۳ فقره بوده است. طی چهار ماه سال جاری در کشور یک هزار و ۹۱۰ فقره پروانه بهره برداری با اشتغال ۳۱ هزار و ۲۹ نفر صادر شده است. مقایسه ارقام فوق با مدت مشابه سال گذشته ۱۶.۵ درصد، در تعداد، ۳.۳ درصدی در اشتغال و ۵۴.۵ درصدی در سرمایه کاهش داشته است!

بیشترین تعداد پروانه بهره برداری صادره در بین استان های کشور مربوط به اصفهان و آذربایجان شرقی با ۱۸۰ و ۱۷۱ فقره و کم ترین با ۹ فقره مربوط به بوشهر بوده است. بالاترین میزان سرمایه گذاری در پروانه بهره برداری مربوط به تهران با سهم ۲۴ درصدی از کل کشور بوده و متوسط سرمایه گذاری ایجاد یک واحد در این دوره ۶۵.۷ میلیارد ریال بوده است. بالاترین میزان اشتغال ایجاد شده نیز مربوط به مناطق آزاد و ویژه و استان آذربایجان شرقی به ترتیب ۳ هزار و ۶۳۹ و ۲ هزار و ۸۰۰ نفر است.

بیشترین پروانه بهره برداری با تعداد ۲۷۳ فقره متعلق به محصولات غذایی و آشامیدنی ها بوده که متوسط سرمایه گذاری برای راه اندازی ک واحد در این گروه ۱۴۴.۳ میلیارد ریال است.

بالاترین سرمایه گذاری محقق شده در محصولات غذایی و اشامیدنی بوده که حدود ۳۱.۳ درصد از سرمایه گذاری کل کشور را به خود اختصاص داده است. بیشترین اشتغال ایجاد شده در گروه محصولات غذایی و آشامیدنی با ۴ هزار و ۲۷۳ نفر است.

گزارش خطا / تخلف

نوع تخلف یا مشکل را مشخص کنید *
Select an option
توضیحات *
Fill out this field

تبلیغ در همدلی
خبر بعدی
«جهان» را چگونه فروختند؟
خبر قبلی
چرا موشک‌ساز شدیم اما خودروساز نه؟
مطالب مرتبط

ـ دیدگاه های ارسال شده، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
ـ پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
ـ پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین اخبار
پربحث ترین اخبار
یادداشت
فهرست