مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: به منظور پایش کیفیت آرد و ذخیرهسازی گندم، عملیات درجهبندی کارخانجات و رتبهبندی سیلوهای استان زنجان انجام شد.
به گزارش همدلیزنجان؛ ولیاله زمانی با بیان این مطلب، اظهار کرد: درجه بندی کارخانجات آرد بر اساس آئین نامه ارزیابی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکان به طور میانگین در سال یکبار صورت می گیرد.
زمانی گفت: آیتمهای ارزیابی درجه بندی کارخانجات آرد شامل: تفکیک و امتیازدهی آزمایشگاه، تفکیک و امتیازدهی مواد بهداشتی، کیفیت آرد، تفکیک و امتیازدهی کیفیت بوجاری، تمهیدات لازم به منظور تسهیل پایش کیفیت آرد و گندم کارخانجات میباشد.
وی با اشاره به اینکه عملیات درجهبندی توسط اعضای هیئتهای استانی انجام میشود، ادامه داد: این اعضا شامل نمایندگانی از استانداری، فرمانداری، سازمان صمت، دانشگاه علوم پزشکی، ادارهکل استاندارد، ادارهکل غله و خدمات بازرگانی، انجمن صنفی کارخانجات آرد سازی می باشد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان ادامه داد: نتایج حاصل از عملیات درجه بندی مذکور در قالب فرمول میزان تخصیص گندم سهمیهای به کارخانجات در میزان گندم تخصیصی به کارخانجات اعمال میگردد.
ولیاله زمانی تصریح کرد: عملیات رتبه بندی سیلوها برای پرداخت دستمزد ذخیره سازی گندم انجام میشود و به رتبه یک و دو تقسیم میشود.