رئیس اتاق اصناف مرکز استان زنجان گفت: رستورانها و تالارهای پذیرایی زنجان با رعایت دستورالعملهای بهداشتی در مناطق زرد کرونایی مجاز به فعالیت هستند.
به گزارش همدلیزنجان ؛سید محمود موسوی با بیان این مطلب، اظهار کرد این مراکز برای برگزاری مراسم بر اساس دستورالعمل ابلاغی باید از۳۰ درصد ظرفیت استفاده کنند. تالارهای پذیرایی حداقل ماهیانه ۱۰۰ با ۳۰ درصد ظرفیت در زنجان میلیون تومان ضرر کردهاند.
وی افزود: تعطیلی نزدیک به یک ساله تالارهای پذیرایی خسارت بسیاری به این واحدها وارد کرده است بطوری که ۲۶ تالار پذیرایی ورشکسته و به تعطیلی کشیده شد. امروز با تغییر رنگ زنجان از وضعیت نارنجی به زرد بازگشایی تالارها در استان مجاز شده است و تالار و رستورانها مجاز به فعالیت با یک سوم ظرفیت هستند.
رئیس اتاق اصناف مرکز استان زنجان با اشاره به اینکه نظارت لازم بر تالارها برای رعایت دستورالعملهای بهداشتی انجام میشود، گفت: در صورتی که نکات بهداشتی رعایت نشود برخورد لازم انجام خواهد شد.